Wordpress CMS - open source

Wordpress CMS - open source
Wordpress er et af de mest populære CMS i verden, og der kan være store fordele ved at bruge det - men der er også ting man skal være opmærksom på.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Wordpress er et open source CMS (Content Management System) som gør det muligt at styre indholdet på en side fra en indbygget administration.

Wordpress startede som et blog system, og selvom der er sket meget siden, så bærer brugervenligheden stadig præg her. Det betyder at selvom det i dag har mange flere funktioner - ikke mindst i form af plugins - så er det ikke alt det egner sig lige godt til.

 

Wordpress - gratis CMS

Wordpress er et gratis system som alle kan benytte, og er frigivet som open source, hvilket betyder at alt koden er frit tilgængelig.

Det er samtidige også en af de største faktorer ift. den success det har fået.

 

Wordpress - plugins og funktionalitet

En anden af de ting der gør Wordpress populær er at man får en masse funktionalitet med uden det koster ekstra. Samtidige kan man hente en stor mængde plugins som gør at Wordpress kan en masse nye ting.

 

Wordpress - hacking og andre problemer

Der er dog også nogle ulemper ved Wordpress:


1: Wordpress bliver ofte hacket
I og med source koden er frit tilgængelig, så bliver det også nemmere at udnytte svagheder i systemet. Samtidige programmeres systemet gratis at programmører der ikke giver garanti, og kun gør det som hobby.
Den kombination betyder at flere har oplevet af deres side er blevet hacket - nogle med store problemer til følge

2: Amatører tilbyder Wordpress
En provokerende overskrift, og den skal ikke tages helt bogstaveligt, for der er mange gode leverandører. 
Men i og med Wordpress er så nemt at sætte op, er der opstået firmaer som leverer sider opsat i Wordpress, uden at de kender til branchen eller kan programmerer. Det betyder du som kunde ikke kan få specialtilpasset noget.. Det betyder også at hvis du bliver hacket kan du ofte kun blive nulstillet til standard, og de kan måske ikke engang løse problemet.

Ofte er den slags firmaer billige, og det betyder færre og færre egentlig programmører gider rode med det.

Du kan dermed som kunde få store problemer og komme af med mange penge (ved f.eks. at vælge en billig løsning), da andre programmører ofte ikke vil overtage det, men i stedet vil lave det fra bunden, og da din virksomhed i værste fald kan gå nedenom og hjem pga. de problemer det kan give.

3: Opdateringer og plugins
For at mindske risikoen for hacking, kræver det du holder Wordpress fuldt opdateret.
Rigtig ofte resultere det i problemer med dine nuværende ting, og især hvis du har installeret ekstra plugins giver det store problemer. 
Har du valgt et firma som beskrevet ovenfor kan de måske ikke engang løse det, og selv hvis de kan, så kan det blive dyrt

4: Prisen
Selvom Wordpress er billigt at starte med - så kan det blive dyrere end at få lavet noget fra bunden.

Dels koster specialtilpasninger ofte rigtig meget, da det skal integreres og versiontestes.

Dels koster de konstante opdateringer både tid, penge og problemer der kan have betydninger for kunder og din virksomhed.

Dels kan hacking være skyld i store omkostninger og i værste fald en konkurs.

Sidst kan det at leverandøren ikke kan programmere betyde at du kommer til at bruge en masse penge på eksterne programmører og konsulenter.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk