Webdesign

Webdesign
I denne artikel vil vi kigge nærmere på webdesign, og i den forbindelse vil vi se nærmere på f.eks. photoshop, programmering som php og design generelt.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Webdesign

Der er flere ting der er vigtige for at en hjemmeside bliver en success. Nogle af dem er følgende:
1: Webdesign: Er siden flot, så vil folk bruge den mere
2: Funktioner: Er der de funktioner man skal bruge. Her er det smart at benytte f.eks. PHP i mange tilfælde da det giver mulighed for interaktion med brugeren.
3: Information: Man kan lave nok så smart en hjemmeside, uden det hjælper, hvis informationen er dårlig. Giv derfor god information.
4: Navigation: Det skal være nemt at finde rundt på siden.

Vi vil i denne artikel se nærmere på 1: webdesign.

Ønsker du at se mere om Programmering kan disse artikler være gode:
Programeringsmuligheder
Kom igang med PHP
 

Photoshop

For at lave et smart webdesign skal man bruge et godt grafisk program. Her er Photoshop eller Photoshop elements gode valgt. Med dette kan du lave et smart webdesign som har alle de ting et design behøves at have. Designet kan herefter klippes ud til HTML eller laves til f.eks. Flash
 

Webdesign med Photoshop

Det er dog ikke nemt at lave webdesigns med Photoshop. Det kræver flere timers indlæring. Dertil kommer arbejdet med selve designet, og sidst men ikke mindst den svære udklipning. Det er vigtigt at designet klippes professionelt ud.

Hvis du skal lave et webdesign til en virksomhed, anbefaler vi derfor altid at kontakte en professionel.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk