Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift - Virtual Reality (VR)
Oculus Rift er sammen med HTC Vive et af de mest populære virtual reality headset (VR headset) man kan få. Vi kigger nærmere på det her.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Oculus Rift anses af mange som det første rigtige VR headset, og blev startet med hjælp fra crowdfounding siden kickstarter hvor de fik rejst 2,5 millioner dollars.
 

Oculus Rift er et bl.a. flere VR headset der har fået success. De 2 andre mest successfulde er
Læs mere om HTC Vive VR headset
Læs også om Playstation 4 VR headset
 

Oculus Rift VR headset

Oculus Rift har en opløsning på 1080 x 1200 pixels til hvert øje. Det er samme opløsning som f.eks. HTC Vive. 
Oculus Rift er billigere end HTC Vive men har tilgengæld ikke controllere med, hvilket kan være en mangel i nogle spil. Controllere kan dog købes særskilt, men det bringer prisen meget op.
 

Oculus Rift er lidt foran hvad angår spil ift. HTC Vive. Der er allerede udgivet flere mere eller mindre "rigtige" spil som f.eks. Project CARS, Elite: Dangerous, Euro Truck Simulator 2, og Dirt Rally. Med rigtige spil mener jeg spil som ikke blot er lavet til headsettet for at vise VR headsettets muligheder.
Det er dog et område der er i rivende udvikling, så inden for ganske kort tid forventes der en masse titler til både HTC Vive og Oculus Rift.


Spil Call of Duty, Battlefield, Counter Strike og WOW på Oculus Rift - VR (virtual reality)

Med en kraftig computer kan du spille Call of Duty, Battlefield, Counter Strike: Global defence, Counter Strike: Source og World of Warcraft (WOW) på Oculus Rift - virtual reality (VR).
 

Det kræver dog lidt ekstra software som koster penge, men giver dig samtidige muligheden for at kunne bruge din computer generelt med Oculus Rift, og også for eksempelvis at se film i en virtuel biograf

 

vorpX VR

vorpX koster lidt penge, men giver rigtig meget tilbage. Der er mange indstillinger - du kan spille en masse spil, og du får mulighed for at benytte computeren normalt med programmer og lign. via virtual reality med Oculus Rift.

Lignende Artikler
HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive - et af de bedste VR headset på markedet til PC. I denne artikel kigger vi på HTC Vive, Virtual reality spil, og normale spil på VR.
Playstation VR - Virtual Reality

Playstation VR - Virtual Reality

Flere og flere steder er det begyndt at blomstre op med 360 graders virtual reality verdener. og nu er Sony også klar med deres til Playstation 4. 
Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim

I traditionens følger, er Sony nu igen klar med en ny Slim udgave af deres populære Playstation 4 konsol.
Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Efter knap 3 års solid pladsering på markedet er Sony nu klar med en ny og kraftiger udgave af deres Playstaion 4, nemlig den såkaldte Playstation 4 Pro, som ikke udover at være stærkere, også snart vil byde på muligheden for nye spilleoplevelser med deres nye VR - virtual reality.
Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Mangler du en effektiv strømforsyning til en ny Gamer PC, eller ønsker du bare at gøre din PC støjsvag? Chill Innovation er en dansk producent af strømforsyninger og tilbyder produkter der er blandt markedets bedste og så er de tilmed billige.

Billig iPhone

Billig iPhone

Søger du en billig iPhone, så læs mere i denne artikel
Vista hardware

Vista hardware

have en ny computer eller opgraderer din gamle, og gerne vil kører Windows Vista, så skal du sørge for at købe vista hardware. Vista hardware er egentlig ikke et ord, men blot en betegnelse for det hardware Windows Vista understøtter

Hardware guide

Hardware guide

Når du skal opgradere din computer med nyt hardware, så er det vigtigt at se dig godt for. Uanset hvad du skal bruge, så bliver der lavet mange modeller. Dette gælder uanset om man kigger efter motherboard, ram, cpu, harddisk, lydkort, dvd brænder, hd brænder, blueray brænder, grafikkort eller andet.
Fladskærme TFT

Fladskærme TFT

TFT skærme eller fladskærme om man vil bliver mere og mere populære og det er ikke uden grund. TFT skærme er nemlig blevet billigere og bedre og de ser jo meget bedre ud end normale skærme.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk