Mendeley

Mendeley
Få styr på dine referencer ved at anvende Mendeley som er meget mere end blot et referenceværktøj, og så er det endda gratis!

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Mendeley tilbyder en nem løsning for at indsamle referencer fra faglige databaser, hjemmesider osv, som du herefter kan indsætte nemt i din opgave, og til sidst genererer den nemt din referenceliste efter dine præferencer.

 

Ved at benytte Mendeley får du mulighed for at opbygge din egen faglige Mendeley referencedatabase, som du også kan benytte ved fremtidige opgaver.

 

Mendeley er også optimal ved gruppearbejde, hvor der er mulighed for at dele dit bibliotek med dine gruppemedlemmer. Udover at Mendeley kan samle dine referencer, er der også mulighed for at håndtere artikler og andet i PDF eller andre formater, og dermed har du dit helt eget arkiv. Det kræver blot at du installerer Mendeley Desktop og ”Save to Mendeley” bookmarket i din browser, så er Mendeley klar til at gøre arbejdet for dig, med et enkelt klik!

 

Disse installationer finder du på Mendeley's hjemmesider hvor der også findes vejledninger i form af online tutorials.

Lignende Artikler
Adobe CC

Adobe CC

Adobe Creative Cloud giver dig adgang til alle Adobes programmer for en fast månedlig ydelse.
Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Billys Billing tilbyder et nemt regnskabssystem, hvor du ikke behøver kende til debet og kredit, men hvor du i stedet opretter fakturaer og regninger.
Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate er den største version af det nye styresystem. Her får du alle funktioner, og det kan alle ting som både home premium og Business systemet kan.
Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6

Photoshop er oprindeligt et værktøj til at redigere billeder. Med CS6 kan du dog, meget mere end det. Du kan tegne, male, ændre størrelse, kopiere, fritlægge og lave om på et hvilket som helst billede, maleri, portræt eller tegning som du skulle have lyst til. Der er også kommet 3d muligheder.
Adobe Dreamweaver CS6

Adobe Dreamweaver CS6

For dem af jer der har prøvet at lave en hjemmeside i Microsoft Notepad, er Dreamweaver et must! Med dreamweaver kan du meget lettere strukturere en hjemmeside og uploade den til din server.
Flash CS 6

Flash CS 6

Adobe laver det kendte program Flash. Vi vil kigge nærmere på Flash CS 6, som er den nyeste version.
Vi vil i artiklen kigge på Flash og tegnefilm, Flash og spil og meget mere.
Gratis programmer

Gratis programmer

Søger du nogle gode gratis programmer, så har du nu muligheden for at se hvilke du skal hente, og hvad de kan. Læs denne artikel for mere information.
Gratis programmer

Gratis programmer

Der er mange gratisprogrammer du kan bruge når du laver website. Vi kigger på nogle af dem her, og også på nogle som er meget billige.
Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Vi kigger i denne artikel lidt på de forskellige programmer hvori du kan lave hjemmesider. Vi kigger på Dreamweaver, Flash, Golive, Stones Webwriter og Frontpage.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk