HTC 10

HTC 10
Først kom HTC One(m7), så fulgte en række af telefoner op til forige model HTC One m9, nu bliver One skæret væk og vi er nået til HTC 10. Den nyeste topmodel fra HTC. Telefonen som har vundet EISA awarden "Best advanced Smartphone" er udkommet her i 2016, og har fra start af imponeret.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Telefonen kommer med en 5'2 tommer skærm, som har en fantasktisk opløsning på 1440 * 2560. Denne skærm har Corning Gorilla Glass 3 som gør den yderst modstandsdygtig. Den fås med både 32 og 64GB hukommelse og der er mulighed for at udvide hukommelsen med et microSD kort med op til 256GB plads.

De mest imponerende features ved den nye HTC 10 er dens batteritid, kamera og ikke mindst den lyd som den levere.

 

Kameraet er et 12 millioner Ultrapixels som har opnået en score på 88 hvilket er en af de højeste scores på et smartphone.

 

Batteritiden kan vare op til 2 dage, og samtidig kan telefonen lade 50% på 30 minutter. Dette giver brugeren ro i en travl hverdag, hvor man efterhånden er mere og mere afhængig af sin telefon.

 

Til sidst skal HTC også have ros for deres arbejde med lyden, de har fået telefonen til at levere 24 bit lyd. Headsettet som medfølger i æsken levere rigtig fed lyd, og hvis man er lyd entuiast, så er HTC 10 helt sikkert en telefon man skal overveje.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk