Windows og Office - nye versioner

Windows og Office - nye versioner
Så blev det endnu engang tid til en ny version af Microsoft's Windows operatiovsystem og Officepakken. Den nye Windows version hedder Windows Vista og den nye Office version hedder Office 2007.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Windows Vista

Nyeste version af Windows hedder Windows Vista. Her er den største synlige ændring igen brugerfladen. Selvom der er en del ændringer bagved også, er det igen brugerfladen man ligger mest mærke til. Der er kommet en del nye smarte (og mindre smarte) muligheder.

Den bedste nyhed er at Windows nu igen følger med tiden og at der er lovet forbedringer på flere områder, som har været irriterende tidligere.

Den dårlige nyhed er at der igen skal bruges uanede ressourcer på ingenting, eller sagt på en anden måde så kræver Windows Vista næsten mere end flere Spil gør. Det betyder bl.a. at flere ældre computere, især bærbare ikke understøtter Windows Vista. Vi håber dette bliver forbedret. Der har også været en del fejl i Beta versionen som forhåbentlig også er rettet i den endelige version.
 

Office 2007

Office 2007 har også fået et løft på brugerfladen. Første gang du ser det vil du ligge mærke til at tekstmenuen i toppen som næsten altid har været der er væk. Til at starte med bander man en helt del over den nye Office pakke, men dette ændre sig forholdsvis hurtigt, for når man først har vænnet sig til det så er det egentlig ikke så tosset.

En ting som undertegnede virkelig finder godt er at når man markere noget tekst så kommer der et lille "vindue" ved musen som giver dig mulighed for at formatere teksten med de mest normale ting.

En anden virkelig god ting ved Office 2007, er at når man vælger en skrifttpye kan man se den med det samme på den markerede tekst og man kan dermed lynhurtigt finde den rigtige.
 

Skal du opgradere til Win Vista og Office 2007?

Har du så behov for at opgradderet. Personligt vil jeg nok opgradere min Office til 2007 versionen (eller rettere købe den nye, da opgraderingerne tit laver rod). dette er dog mest fordi jeg er blevet rigtig glad for mange af de nye ting. Såfremt man ikke har prøvet det, kan man godt vælge at vente til det bliver nødvendigt, dvs. når så mange har det at du ikke længere kan åbne dokumenterne fordi din Office er for gammel.

Windows Vista derimod vil jeg nok vente med at opgradere til. Ligesom de gamle versioner af Windows tror jeg også Vista har for mange fejl til at starte med, som først skal rettes.
Så med Windows har jeg den regel at jeg opgraderer når Service Pack 2 kommer. Så plejer det at være nogenlunde stabilt sikkert og brugervenligt.

Lignende Artikler
Wish kampagnekode / rabatkode

Wish kampagnekode / rabatkode

Vil du have op til 50% rabat på Wish, så får du her en rabatkode der giver det, som er gyldig
Google Drive - fildeling og samarbejde

Google Drive - fildeling og samarbejde

Google Drive og Google Docs er Googles svar på en Office pakke. Det giver rigtig mange muligheder og du kan få dem gratis eller købe en erhvervskonto med det i Google Apps.
Windows 10 (Microsoft)

Windows 10 (Microsoft)

Med Windows 10 har Microsoft ændret Windows fra software der bliver opdateret med nogenlunde faste intervaller til at være en service hvor der løbende konstant kommer nye opdateringer.
Dropbox - få gratis ekstra plads (mb/gb) på din nye konto

Dropbox - få gratis ekstra plads (mb/gb) på din nye konto

Du kan nu helt gratis få mere plads når du opretter en Dropbox konto. Vi har et link i denne artikel som kan give dig massere af ekstra mb.

Google Android og HTC Tattoo

Google Android og HTC Tattoo

Google Android er efter undertegnede det bedste styresystem til mobiler som findes. Det findes på mange forskellige telefoner, både Nokia, Sony Erricson og mange flere, men det er nok mest HTC der har været gode til at bruge det.
Windows 7

Windows 7

Microsoft er snart parat med den endelige version af deres nye styresystem Windows 7. Læs mere i denne artikel
Adobe CS 4 nyheder UPDATE

Adobe CS 4 nyheder UPDATE

Så er der kommet mere nyt omkring de nye funktioner i Adobe Creative suite CS 4. Der er nyt om nye funktioner i Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Flash, Premiere og alle de andre programmer
Windows 7

Windows 7

Microsoft Windows 7 som er efterfølgeren til Microsoft Windows Vista er nu på vej, og der er flere nye spændende nyheder.
Windows 7 havde tidligere navnet Blackcomp
Adobe creativ suite cs4 - download gratis

Adobe creativ suite cs4 - download gratis

Er du en af dem der ikke kan vente på at Aobe Creative suite CS4 (cs 4) kommer, så har du måske muligheden for at downloade det 100% gratis.
Adobe Creative Suite indeholder populære programmer som Photoshop, Indesign, Illustrator, Dreamweaver, Flash, Premiere mv
Creative suite CS 4

Creative suite CS 4

Adobe er snart ude med Creative suite cs 4, som vanen tro har nye versioner af alle programmer f.eks. Photoshop cs 4, Dreamweaver cs 4, Illustrator cs 4, Indesign cs 4, Flash cs4 osv.
Fildeling (Peer to Peer eller P2P) - E-Donkey, E-mule, Morpheus, Limewire, Napster og Bittorrent mv.

Fildeling (Peer to Peer eller P2P) - E-Donkey, E-mule, Morpheus, Limewire, Napster og Bittorrent mv.

Der findes en del fildelingsprogrammer i dag, så som: E-Donkey, E-mule, Morpheus, Limewire, Napster og Bittorrent. Disse programmer går ud på at skabe et netværk mellem individer (peers), så de kan dele sine filer med hinanden. Programmerne er ikke i sig selv ulovlige, men det sker ofte at folk deler en fil som ellers er beskyttet af loven om copyright – altså filer som det er ulovligt at kopiere.
Macos / Mac OS Leopard

Macos / Mac OS Leopard

Så er MacOS / Mac OS Leopard kommet og erstatter det "gamle" Tiger. Vi kan her oplyse at det kan købes for kun 69 kr lovligt, og skriver kort om de nye ting
Office pakken fra Microsoft

Office pakken fra Microsoft

Med office pakken fra Microsoft har du som privat en god række værktøjer. Som erhverv skal du nok bruge ekstra programmer også.
Regnskabsprogram

Regnskabsprogram

Hvis du søger et godt regnskabsprogram til mindre erhverv så er Danske Stones SummaSummarum et rigtig godt og professionelt valg. Vi vil her kigge på hvorfor?
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk