WebShop

WebShop
En webshop er et sted på nettet som du kan købe ind fra – en online butik. Der er flere muligheder når du skal have sådan en. Her i denne artikel vil vi kort kigge på dem.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Webshops er blevet meget udbredt på nettet. I takt med at flere og flere er begyndt at bruge nettet til deres indkøb er en webshop blevet et must for flere firmaer.

Der findes mange forskellige webshops og mange steder på nettet hvorfra de kan købes. En af de bedste er Tech. Webshop som kan købes på www.techshop.dk. Her tilbydes en yderst professionel shop som er bygget over Oscommerce kernen, men som er udbygget i meget stor grad både hvad angår admin og selve siden. Bl.a. er den proppet med moduler så shoppen kan alt hvad man kan drømme om. Af nogle enkelte ting kan nævnes: flere sprog, gavekort, artikelsystem, spørgsmål ved produkt, salgsrapport, mulighed for alle betalingskort samt eDankort og Ewire og mange flere ting. Hos TechShop har de også forstået det som de fleste andre glemmer nemlig at det gælder om at være synlig på nettet. Derfor er søgeoptimeringen helt i top så du kan komme højt op på Google og andre søgemaskiner.
Tech. Webshop tilbydes på 2 forskellige måder. Den ene betaler du kun pr måned og den anden betaler du et større beløb forud og slipper så billigere i længden. Dette betyder at alle kan være med.

Jeg håber du kunne bruge denne artikel til at få en forståelse for webshops selvom vi konkret gik ind og kiggede på et eksempel.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk