Webdesign med Photoshop CS 3

Webdesign med Photoshop CS 3
Photoshop CS 6 er et af de bedste værktøjer at lave Webdesigns med. Photoshop CS 6 er Adobes seneste version af det populære program. Adobe har også frigivet Indesign, Illustrator, Dreamweaver, Premiere og Flash mv. i cs 6 version (creative suite 6). Læs mere om Photoshop cs 6 og webdesign i denne artikel.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Med Photoshop CS 6 har du mulighed for at lave professionelle webdesigns. Mulighederne er store, da programmet har stort set alt.
Hvis du har fået fat i Photoshop CS 6 extended så har du også mulighed for at arbejde med 3D fra f.eks. 3d studio max, maya eller Cinema 4d. Ydermere kan du med ps CS6 extended arbejde med video.
 

Photoshop og webdesign

Når du laver webdesigns med Photoshop CS6 eller for den sags skyld CS5.5 eller CS5, så er det en god ide at tænke dig godt om.
Et webdesign kan ikke blot laves som om det var en brochure. Webdesignet skal kunne klippes fornuftigt ud, således at du kan sætte det smart op i f.eks. Dreamweaver CS 6 og så det er nemt at lave med css. Det er også smart at sørge for at lave det så siden ikke bliver alt for tung at loade.
Hvis du vælger at lave din webside i Flash CS 6 så er du mere fri når du laver designet i Photoshop CS 6 da Flash laver det hele som et billede.
 

Privat eller professionelt webdesign

Når man skal lave et godt webdesign er der mange mange flere ting at tage højde for. Ydermere er Adobes programmer jo heller ikke gratis. Design Premium pakken koster f.eks. p.t. ca. 20.000 kr. (Prisen ændre sig med tiden)
Hvis du skal lave til din lille private hjemmeside, så kan du give dig i kast med det, f.eks. via nogle af gratisprogrammerne.
Skal du derimod have et professionelt webdesign, så kontakt et firma som f.eks. TechShop.dk. De kan hjælpe med alt fra marketing og design og til prgrammering og erhvervswebhotel.

 

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk