Unlocator - Se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Unlocator - Se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA
Vil du gerne se amerikansk Netflix eller Hulu fra USA - eller vil du gerne se eksempelvis Simpsons på Fox - så har du muligheden

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Hvis du gerne vil se film og serier fra USA, så du får adgang til de nyeste film og serier, så har du her muligheden. Få hele det store udvalg fra USA.

Hvis du allerede nu vil igang, så klik herunder
Se amerikansk Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon nemt og enkelt


Hvordan virker Unlocator

Det er super nemt at opsætte Unlocator, og du kan nemt slå det til og fra, så du selv bestemmer hvornår du ser amerikansk indhold og hvornår du ser dansk indhold.

Unlocator sørger for at det ser ud som om du er det sted du vælger, og skjuler dermed at du befinder dig i Danmark - det man på engelsk kalder "hide location" eller "mask location". Den sikrer din IP er skjult, og at du på alle andre måder skjuler IP og placering. Dermed kan tjenesterne ikke se at du befinder dig i Danmark, og giver dig dermed adgang til indhold.
Det er fuldkommen lovligt, da du blot benytter en serice i det pågældende land.

Amerikansk indhold er ikke det eneste du får adgang til. Du kan få adgang til indhold i lande i stort set hele verden.

Tjenesten er helt sikker så du kan roligt surfe rundt.
Det kører hurtigt og problemfrit, og du kan prøve det helt gratis.
 

Amerikansk Netflix

Med servicen kan du se amerikansk Netflix, der giver et langt større udvalg end dansk Netflix. Du kan selv bestemme hvonår du ønsker at se amerikansk Netflix, og hvornår du ønsker at se dansk Netflix, og du kan også vælge mellem mange andre landes indhold.

Se amerikansk Netflix

 

Amerikansk Hulu

Hulu giver dig adgang til rigtig mange serier og helt nyt indhold som ikke engang er vist i Danmark endnu. Hule giver også adgang til film.

Se amerikansk Hulue

 

Amerikansk Fox

Fox giver adgang til alt det sidste nye indhold. F.eks. kan du se The Simpsons online i de nyeste sæsoner.

Se amerikansk FOX 

 

Amerikansk HBO

HBO har nogle af de største serier i verden på deres service, bl.a. finder du her serien Game of Thrones. På den amerikanske HBO får du adgang til et langt større og nyere udvalg.

Se amerikansk HBO

 

 

Amerikansk Amazon

Amazon er en af verdens største tjenester og giver adgang til et kæmpe udvalg af film og serier.

Se amerikansk Amazon 

 

Browse privat - skjul IP og hide location / mask location

Unlocator tjenesten giver dig også mulighed for at browse privat, da ingen længere kan se hvem du er og hvor du befinder dig. Tjenesten sørger for at skjule din IP og skjule din lokation ved "hide location" og "mask location" teknologier

Browse privat og skjul placering

Lignende Artikler
Top 5 billetsystemer

Top 5 billetsystemer

Dyk ned i en gennemgang af de 5 bedste online billetsystemer og deres funktioner samt fordele og ulemper, og find ud af, hvilket system der passer bedst til dine behov.
Valg af CMS, webshop og/eller billetsystem

Valg af CMS, webshop og/eller billetsystem

Vi ser her på hvilke ting der er vigtige når man skal købe CMS, webshop eller billetsystem. Vi ser både på generelle ting og på de ting man oftest glemmer at undersøge
Gratis VPN - inkl. kampagnekode - se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Gratis VPN - inkl. kampagnekode - se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Vil du gerne streame fra amerikansk Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv, og åbne op for amerikanske services som f.eks. billedgenkendelse på Google Photos, så er her en gratis VPN
Droptask opgavestyring

Droptask opgavestyring

Droptask er et simpelt online værktøj til opgavestyring. Det er simpelt, intuitivt hurtigt at bruge, og det gør samarbejde nemt.
Twitch.tv

Twitch.tv

Twitch er en streaming tjeneste hvor man kan se andre spille forskellige spil mm. Det er muligt at snakke med både streameren og andre viewers. Man kan både hente en app ned til iOS og Android samt se det via browseren.
Street View på Google Maps

Street View på Google Maps

Se 360 graders fotos på gadeplan med Google Maps.

Facebook - Hvad kan man få ud af Facebook

Facebook - Hvad kan man få ud af Facebook

Facebook er en af de største communities i verden med mange millioner brugere. Her i Danmark er den også blevet utrolig populær, og selvom det nye ved den er væk, så er Facebook mere populær end nogensinde nu.
Just-eat / just-eat.dk

Just-eat / just-eat.dk

På Just-eat kan man bestille mad fra det nærmeste (registrerede) spisested. Der er efterhånden mange spisesteder rundt om i landet, faktisk så mange at det er besværligt at finde en enkelt, relevant hjemmeside, når du vil bestille mad hjem. Just-eat åbner op for det, da det er en såkaldt portal. Den giver dig adgang til alle de forskellige spisesteder gennem en enkelt hjemmeside.
Youtube - Se video og læg dine videoklip op

Youtube - Se video og læg dine videoklip op

Youtube er en hjemmeside hvor du kan dele videooptagelser. Siden blev lavet for at tilgodese de tusindvis af mennesker der ønsker at dele sine videoklip, og for de millioner af mennesker der ønsker at se dem. På Youtube kan du se gamle afsnit af tegnefilm som fans har uploadet, eller hjemmevideoer som nogen bare måtte vise dig. Her findes alt hvad der har med video og gøre, på nær ulovlige kopier af spillefilm, da copyright beskyttet materiale der krænker, straks vil blive fjernet.
Online auktioner på QXL

Online auktioner på QXL

Der er flere firmaer der tilbyder auktioner online (auktionssider). QXL er det største som servicerer Danmark. På QXL kan du enten tilmelde en genstand, som du ønsker at auktionere væk, eller også kan du byde på de mange ting folk ønsker at bortauktionere.
På nettet: Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat, De gule sider

På nettet: Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat, De gule sider

Tjenester på Internettet er blevet populære, og tjenester som Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat og De gule sider får flere og flere besøgende.
Vi vil her kigge hvad der ligger bag de tjenester.

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 2 N-Å

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 2 N-Å

Leder du efter en Internet ordbog eller en computer ordbog, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel er der en Internetordbog så du kan se hvad alle udtrykkende betyder. Denne del indeholder N-Å. Del 1 som indeholder A-M findes også her på siden
Internet ordbog /Computer ordbog DEL 1 A-M

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 1 A-M

Leder du efter en Internet ordbog eller en computer ordbog, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel er der en Internetordbog så du kan se hvad alle udtrykkende betyder.
Internettet gør verden mindre

Internettet gør verden mindre

Med Internettets udbredelse er verden pludselig meget mindre end den har været. F.eks. kan man med programmer som messenger eller Skype gratis snakke med og se folk i en anden verdensdel og ovenikøbet gratis. Selv børn og unge oplever det, her er det typisk via spil og chat i spil. Dette kan give mange fordele for barnet eller den unge.
Internettet

Internettet

Internettet er i dag ubredt over hele verden og er med til at koble verden sammen. I Danmark er forbindelserne vokset stødt og giver dermed nye muligheder. Læs om hvilke i denne artikel.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk