Spil server

Spil server
Ungdomsskoler og andre med relationer til unge har set fordelen i at få deres egen spilserver. På den måde beskæftiger De de unge med noget som virkelig interessere dem, og det giver de unge status at deres ungdomsskole har det. Specielt er en CS server populær, men også andre spil som SOF2 og Battlefield 2 er populære.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Spil servere er populære og især blandt institutioner for unge som f.eks. ungdomsskoler er her stor interesse for dette. Ved at købe en spil server får ungdomsskolen mulighed for at stå lidt bedre end de andre ungdomsskoler og det giver mulighed for speciel arrangementer med det da de har fuld kontrol over serveren.

Du kan få leveret spil servere til de fleste spil på markedet men den mest populære er nok Counter Strike (CS) som en suveræn 1’er, men også spil som SOF2 (Soldier of Fortune 2) er stadig populært online. En server kan leveres med et hvis antal slots som blot betyder hvor mange der kan være på af gangen. Typisk er det 5-16 slots for en Counter Strike server, hvor 16 slot er dyrest. Serverne kan derudover leveres med forskellige mods (muligheder i spillet) og evt. med ventrilo som gør I kan snakke i spillet via mikrofon.

TechShop kan levere spilservere hvis du skulle være interesseret i det. De kan leverer de fleste servere som f.eks. CS, SOF2 mv. Kontakt TechShop fra deres side for information.

Typisk ligger priserne de fleste steder på mellem 300 og 750 om måneden, men man kan ofte tjene mere på reklamer og bidrag.

Du kan også læse om spilservere hvor du kan skifte gratis mellem flere spil

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk