Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ lyder den nyeste model fra Sony, som snart vil være at finde på de danske markeder. 

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Efter Sony har forladt computer markedet, har de i de seneste par år, været meget effektiv på telefonmarkedet, Sony har til tider med få måneders mellemrum udgivet den ene nye telefon efter den anden, og snart rammer en ny telefon det danske marked. 

 

De tidligere modeller har været navngivet kronologisk med et nummer matchene til deres placering i udgivelsesrækken, med nu er Sony klar med en Xperia XZ.

 

XZ'eren kommer med en 5.2 tommer Full-HD triluminous skærm og kraften i telefonen vil blive leveret af en Snapdragon 820 64-bit quad-core processor og med 3GB indbygget RAM. 

 

Processor og RAM valget til telefonen er ikke noget specielt for de øvrige 2016 modeller af smartphones på markedet, men Sony har alligevel præsteret at få det til at spille med telefonens kraftige 23Mp triple-image-sensing kamera, så telefonen på imonerende vis kan gå fra dvale til at tage et billede på under 1 sekund. 

 

Triple-image-sensing teknologien bygger på at kameraet har indbygget 3 sensore istedet for en. Det gør at sensorne for focus, bevægelse og farve har hver sin sensor, og sikre at dit billede bliver så skarpt og flot som muligt. 

 

Udover hovedkameret er blevet forbedret, har telefonen også fået et vid vinklet (wide-angle) front kamera. for at sikre "More impressive selfies" som de selv udtaler det. 

 

Udover at kameraene er blevet optimeret, har Sony arbejdet kraftigt på, at få deres nye models betterilevetid til at holde længere. Derudover vil der også blive tilføjet en quick-charge (hurtig opladning) funktion til batteriet, som skulle gøre at du kan oplade batteriet på din XZ'er langt hurtigere end på de forrige Xperia modeller. 

 

Sony Xperia XZ vil blive solgt med Andorid 6.0 Marshmallow styresystem.

 

 

Sony Xperia XZ specificationer

 

  • 5.2 tommer triluminous display
  • Bluetooth og NFC
  • Snapdragon 820 processor
  • 3GB RAM
  • 32GB harddisk, mulighed for udvidelse med 256 via MicroSD
  • USB-C
  • 23Mp kamera
  • 13Mp front kamera
  • Android M​
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk