Samsung S7 Edge mobiltelefon

Samsung S7 Edge mobiltelefon
Samsung S7 Edge er en designtelefon, som tager skridtet videre og prøver noget nyt, mens de andre mærker i bund og grund bliver ved med at lancerer de samme designs igen og igen.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Samsung S7 Edge er første smartphone hvor skærmen buer omkring kanten. Samsung tilbyder dermed et helt nytænkende design med Samsung S7 Edge. Er man ikke så meget til den buede skærm, kan man også blot købe Samsung S7 som er en helt normal skærm.

Samsung S7 Edge har en 5,5 tommer stor skærm med en opløsning på 534 PPI. Den er vand og støvafvisende og der er massere af tilbehør i form af specielle elektroniske covers, forbedret kamera der kan påsættes, mulighed for trådløs opladning og meget mere.

Kameraet i Samsung S7 Edge er dog allerede rigtig godt med 12mpix, som både tilbyder glimrende fokus, og mulighed for at tage billeder selvom belysningen er lav.

Hardwaremæssigt fejler denne mobil heller ingenting
Snapdragon 820 CPU
4 gb ram
Understøttelse af microSD
3600 mAh batteri
samt meget mere

Denne telefon vælges pga. designet, men du mangler absolut heller ikke noget på de andre fronter

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk