Samsung tilbagekalder Galaxy Note 7

Samsung tilbagekalder Galaxy Note 7
Samsung har siden udgivelsen af deres Galaxy Note 7 solgt over 2.5 milliarder eksemplar af den længe ventede populære smartphone. Men nu tilbagekaldes den af elektronikgiganten. 

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Det er ikke længe siden at den koreanske elektronikgigant Samsung stolt kunne udgive deres nye stærke Galaxy Note 7, og den er da også blevet solgt i hele 2.5 millioner eksemplare verden over. 

 

Desværre må Samsung nu få uger efter tilbagekalde alle Deres Note 7 smartphones. Der er tale om en fejl på batteriet, som gør, at telefonen batteri overopheder under opladning og der derfor er en risiko for at telefonen bryder i brand. Selvom der kun er tale om en fejl som man mener, kun vil påvirke ca. 0.1 % af alle de solgte mobiltelefoner, tager Samsung ingen chancer og tilbagekalder ders telefoner. 

 

Udover en stort hug i selvtilliden hos den stolte elektronikgigant, kommer timingen også rigtig dårligt, da Apple lige nu er på trapperne for udgivelsen af deres nye Iphone 7.

 

Læs om Aplles nye Iphone 7

 

Samsung håber at få udberedt skaden hurtigts muligt og ikke mister for mange kunder til den snart udkommende Iphone 7. 

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk