Programmering - hvad er mulighederne?

Programmering - hvad er mulighederne?
Når du skal lave hjemmeside har du flere muligheder, aghængigt af hvor avanceret den skal være. Vi gennemgår dem her.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Den nemme og enkle HTML

Nemme er måske så meget sagt. For en nybegynder kan det være smart, især hvis man ikke vil benytte f.eks. Frontpage som kan ødelægge koderne. Med HTML har du mulighed for at lave simple sider uden interaktion med brugerne
 

En stor hjælp CSS

Med css har du mulighed for at lave nogle typografier så du ikke i hvert HTML dokument skal fortælle hvordan teksten skal se ud. Dette letter arbejdet meget.
 

Få funktioner på siden - javascript

Med javascript som blot bygges ind i et HTML dokument (og også kan ligge i egne filer) kan du komme lidt videre. Der bliver nu mulighed for at lave funktioner der kan regne, hvor brugere kan indtaste ting og meget mere. Det kan dog ikke gemmes endnu, men skal bruges med det samme. Eksempelvis kan der komme en boks når siden loader hvor man skriver sit navn og så kan siden skrive hej og herefter navnet.
 

Det avancerede - PHP, ASP, ASP.net, JSP mv.

Med disse (PHP og ASP er de mest populære) kan du nu ligepludselig næsten alt. Du kan få brugerinput, bruge databaser til at gemme i, og det giver dig frie muligheder. Disse sprog er avancerede programmeringssprog, og skal du have side med disse f.eks. administration/CMS, webshop, forum, brugerlogin, produkter på side osv er det en god ide at benytte en professionel.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk