Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.
Vi kigger i denne artikel lidt på de forskellige programmer hvori du kan lave hjemmesider. Vi kigger på Dreamweaver, Flash, Golive, Stones Webwriter og Frontpage.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Skal du kunne noget HTML, PHP, ASP, CSS eller lign?

For at lave for sjov sider behøver du i de fleste af understående programmer ikke nogen erfaring med kodesprog. Skal du derimod bruge en side professionelt, så er det ikke en god ide at kaste dig ud i det.
 

Dreamweaver

Macromedias Dreamweaver er et rigtig godt bud på et program hvori du kan lave webdesigns. Programmet er brugervenligt, og der er utroligt mange funktioner indbygget. Programmet kræver ikke man har programmeringserfaring, men uden dette skal man holde sig til for sjov sider. Dreamweaver er et af de bedre programmer til programmøren, men koster også rigtig mange penge.
 

Flash

Flash bruger man til at lave en helt anden type hjemmesider. Her går det mere på at lave grafisk indhold og indhold som bevæger sig. Det gør det sværre at kommunikere med f.eks. databaser. Flash kræver en god indlæringsperiode og gerne noget undervisning.
 

Golive

Adobe Golive er et alternativ som minder meget om Dreamweaver. Da Macromedia og Adobe i dag er et firma regner undertegnede med at Golive udgår og bliver afløst af Dreamweaver eller et et nyt program der tager det bedste fra de andre.
 

Stones Webwriter

Stones webwriter er et rigtigt godt program hvis du selv kan kode. Programmet gør det nemmere for dig og hjælper dig med en del ting. I forhold til Dreamweaver er der væsentligt færre funktioner og du har heller ikke mulighed for at ændre ting grafisk på samme måde. Tilgengæld er det billigt, hurtigt og smaderrart at arbejde med.
 

Frontpage

Microsoft er dygtige til mange ting men på dette område halter de bagefter. Frontpage er i praktisk mest anvendeligt til den private hobby bruger som ønsker at lave en familiehjemmeside.
Til erhvervsmæssigt brug laver Frontpage alt for mange fejl og alt for meget kode som ikke bruges. Endvidere er eksempelvis Dreamweaver funktionsmæssigt meget langt foran Frontpage.

Lignende Artikler
Mendeley

Mendeley

Få styr på dine referencer ved at anvende Mendeley som er meget mere end blot et referenceværktøj, og så er det endda gratis!
Adobe CC

Adobe CC

Adobe Creative Cloud giver dig adgang til alle Adobes programmer for en fast månedlig ydelse.
Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Billys Billing tilbyder et nemt regnskabssystem, hvor du ikke behøver kende til debet og kredit, men hvor du i stedet opretter fakturaer og regninger.
Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate er den største version af det nye styresystem. Her får du alle funktioner, og det kan alle ting som både home premium og Business systemet kan.
Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6

Photoshop er oprindeligt et værktøj til at redigere billeder. Med CS6 kan du dog, meget mere end det. Du kan tegne, male, ændre størrelse, kopiere, fritlægge og lave om på et hvilket som helst billede, maleri, portræt eller tegning som du skulle have lyst til. Der er også kommet 3d muligheder.
Adobe Dreamweaver CS6

Adobe Dreamweaver CS6

For dem af jer der har prøvet at lave en hjemmeside i Microsoft Notepad, er Dreamweaver et must! Med dreamweaver kan du meget lettere strukturere en hjemmeside og uploade den til din server.
Flash CS 6

Flash CS 6

Adobe laver det kendte program Flash. Vi vil kigge nærmere på Flash CS 6, som er den nyeste version.
Vi vil i artiklen kigge på Flash og tegnefilm, Flash og spil og meget mere.
Gratis programmer

Gratis programmer

Søger du nogle gode gratis programmer, så har du nu muligheden for at se hvilke du skal hente, og hvad de kan. Læs denne artikel for mere information.
Gratis programmer

Gratis programmer

Der er mange gratisprogrammer du kan bruge når du laver website. Vi kigger på nogle af dem her, og også på nogle som er meget billige.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk