Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Mangler du en effektiv strømforsyning til en ny Gamer PC, eller ønsker du bare at gøre din PC støjsvag? Chill Innovation er en dansk producent af strømforsyninger og tilbyder produkter der er blandt markedets bedste og så er de tilmed billige.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Chill Innovation er aktuelle med 4 kvalitets strømforsyninger fra 450 Watt til 1000 Watt, til at dække behovet helt fra de mindre krævende systemer til de største Gamer PC’er som har flere grafikkort i (CrossFire eller SLI). Hvad der kendetegner dem alle er at de er utroligt støjsvage, effektive og har alle de nye tilslutninger, som det nye hardware kræver.

Artiklen behandler følgende modeller:

  • 450 Watt: CP-450F
  • 520 Watt: CP-520M
  • 700 Watt: CP-700M
  • 1000 Watt: CP-1000M

Chill Innovation har udviklet på deres strømforsyninger siden 2002 og har gang efter gang udmærket sig ved at vinde priser og anerkendelser verden over. En oversigt over tests kan ses på dette link. De er frontløbere og lever virkeligt op til deres navn. Senest er deres strømforsyninger blevet anerkendt af Elsparefonden for deres fremragende evne til at spare strøm.

Strømforsyningerne oser af kvalitet. De har en flot og stærk sort lakering og alle kabler er betrukket med matchende sort strømpeflex. Ydermere er den aktuelle serie med modulære kabler, hvilket vil sige at kabler man f.eks. ikke anvender, kan afmonteres. Dette hjælper til at bedre airflow i kabinettet, fordi man ikke kar et stort bundt kabler pakket sammen som blokerer luftgennemstrømningen i systemet.

 

En oversigt over forhandlere i Danmark kan findes på producentens hjemmeside: www.chill-innovation.com. Priser fremgår af de respektive forhandleres hjemmesider.

Chill-Innovation får de varmeste anbefalinger herfra hjemmesider-og-computer.dk, for at producere nogle prisstærke strømforsyninger der sætter støjforureningen i vores computere til livs og tilmed hjælper på kølingen af systemerne.

Lignende Artikler
Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift er sammen med HTC Vive et af de mest populære virtual reality headset (VR headset) man kan få. Vi kigger nærmere på det her.
HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive - et af de bedste VR headset på markedet til PC. I denne artikel kigger vi på HTC Vive, Virtual reality spil, og normale spil på VR.
Playstation VR - Virtual Reality

Playstation VR - Virtual Reality

Flere og flere steder er det begyndt at blomstre op med 360 graders virtual reality verdener. og nu er Sony også klar med deres til Playstation 4. 
Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim

I traditionens følger, er Sony nu igen klar med en ny Slim udgave af deres populære Playstation 4 konsol.
Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Efter knap 3 års solid pladsering på markedet er Sony nu klar med en ny og kraftiger udgave af deres Playstaion 4, nemlig den såkaldte Playstation 4 Pro, som ikke udover at være stærkere, også snart vil byde på muligheden for nye spilleoplevelser med deres nye VR - virtual reality.
Billig iPhone

Billig iPhone

Søger du en billig iPhone, så læs mere i denne artikel
Vista hardware

Vista hardware

have en ny computer eller opgraderer din gamle, og gerne vil kører Windows Vista, så skal du sørge for at købe vista hardware. Vista hardware er egentlig ikke et ord, men blot en betegnelse for det hardware Windows Vista understøtter

Hardware guide

Hardware guide

Når du skal opgradere din computer med nyt hardware, så er det vigtigt at se dig godt for. Uanset hvad du skal bruge, så bliver der lavet mange modeller. Dette gælder uanset om man kigger efter motherboard, ram, cpu, harddisk, lydkort, dvd brænder, hd brænder, blueray brænder, grafikkort eller andet.
Fladskærme TFT

Fladskærme TFT

TFT skærme eller fladskærme om man vil bliver mere og mere populære og det er ikke uden grund. TFT skærme er nemlig blevet billigere og bedre og de ser jo meget bedre ud end normale skærme.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk