Playstation VR - Virtual Reality

Playstation VR - Virtual Reality
Flere og flere steder er det begyndt at blomstre op med 360 graders virtual reality verdener. og nu er Sony også klar med deres til Playstation 4. 

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Sonys nye VR er allerede på trapperne til at blive udgivet på det danske marked, og producenten lover en helt ny revolutionerende spiloplevelse indenfor gaming. 

Der findes desuden allerede 2 populære VR headset, som har lidt højere opløsning men som fokuserer på PC markedet.
Læs mere om HTC Vive VR headset
Læs også om Oculus rift VR headset

 

Sonys VR kommer til at bestå af et letvægts headset med en 120 HZ OLED skærm, som levere et 360 graders syn og en unik lækker 3D lyd, som vil få spilleren til at føle, at han er med i sin egen spilleverden. Headsettet holdes fast på hoved med et justerbart pandebånd, som kan indstilles til alle hovedstørrelser og former. 

 

For at bruge Sonys VR behøver du kun at tilslutte VR'en til din konsol og på få sekunder vil du være igang. Andre vil også have mulighed for at følge med i dit spil, samt deltage i det, da VR spilleren kan vælge at projicere hans spil til en ekstern skærm. 

 

Du vil stadig kunne spille dine almindelige spil på systemet, men der vil i fremtiden blive udviklet spil målrettet Sonys VR.

På nuværende tidspunkt findes der eksemplevis spil som RIGS Mechanized Combat League og VR Worlds som er 100% bygget til Sonys VR. 

 

Sonys VR forventer at komme til de danske butikker d. 13. oktober 2016 og vil ligge på en pris omkring de 3500,- 

Lignende Artikler
Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift er sammen med HTC Vive et af de mest populære virtual reality headset (VR headset) man kan få. Vi kigger nærmere på det her.
HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive - et af de bedste VR headset på markedet til PC. I denne artikel kigger vi på HTC Vive, Virtual reality spil, og normale spil på VR.
Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim

I traditionens følger, er Sony nu igen klar med en ny Slim udgave af deres populære Playstation 4 konsol.
Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Efter knap 3 års solid pladsering på markedet er Sony nu klar med en ny og kraftiger udgave af deres Playstaion 4, nemlig den såkaldte Playstation 4 Pro, som ikke udover at være stærkere, også snart vil byde på muligheden for nye spilleoplevelser med deres nye VR - virtual reality.
Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Mangler du en effektiv strømforsyning til en ny Gamer PC, eller ønsker du bare at gøre din PC støjsvag? Chill Innovation er en dansk producent af strømforsyninger og tilbyder produkter der er blandt markedets bedste og så er de tilmed billige.

Billig iPhone

Billig iPhone

Søger du en billig iPhone, så læs mere i denne artikel
Vista hardware

Vista hardware

have en ny computer eller opgraderer din gamle, og gerne vil kører Windows Vista, så skal du sørge for at købe vista hardware. Vista hardware er egentlig ikke et ord, men blot en betegnelse for det hardware Windows Vista understøtter

Hardware guide

Hardware guide

Når du skal opgradere din computer med nyt hardware, så er det vigtigt at se dig godt for. Uanset hvad du skal bruge, så bliver der lavet mange modeller. Dette gælder uanset om man kigger efter motherboard, ram, cpu, harddisk, lydkort, dvd brænder, hd brænder, blueray brænder, grafikkort eller andet.
Fladskærme TFT

Fladskærme TFT

TFT skærme eller fladskærme om man vil bliver mere og mere populære og det er ikke uden grund. TFT skærme er nemlig blevet billigere og bedre og de ser jo meget bedre ud end normale skærme.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk