PHPBB - et opensource forum - gratis

PHPBB - et opensource forum - gratis
PHPBB er det nok mest populære Opensource forum på nettet. Det er udbredt over hele verden og findes på mange forskellige sprog, deriblandt dansk. PHPBB er et opensource forum og dermed 100% gratis at bruge så længe du overholder liscences

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Hvorfor er PHPBB så udbredt?

PHPBB er udbredt af flere grunde. Dels er det et godt forum som har alt hvad man har brug for, både i administrationen og i selve forumet. Dels er det gratis, og dels har de som lavede det, været gode til at markedsføre det via nettet.
 

Skal du vælge PHPBB?

Det er nok en af de spørgsmål du stiller, og nok også det som jeg ikke kan svare på. Men skal du bruge et forum som nemt og hurtigt kan sættes op så er det en god mulighed. Man har massere af muligheder for at styre brugere, fora, indlæg og meget andet, og selvom man da også kan finde mangler så er det nok det klart bedste bud hvis du ønsker det gratis.
Netop fordi PHPBB er gratis kan du jo også blot hente det og teste det.
 

PHPBB også som portal

PHPBB findes også i en portal version som hedder PHPBB2 Plus. PHPBB2 Plus er en udvidet version af PHPBB med massere af nye ting, således at det bliver en hel portal med downloads, links og meget mere, fremfor kun at være et forum. PHPBB 2 Plus er også gratis open source.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk