På nettet: Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat, De gule sider

På nettet: Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat, De gule sider

Tjenester på Internettet er blevet populære, og tjenester som Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat og De gule sider får flere og flere besøgende.
Vi vil her kigge hvad der ligger bag de tjenester.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat og De gule sider er blot nogle af de mange tjenester/sider nettet tilbyder. Disse er udvalgt fordi det er nogle af de mest populære.

Vi vil i denne artikel beskrive dem alle.
 

Arto

Arto startede som en slags chat hjemmeside, men har efterhånden udviklet sig til at blive et helt community. Arto beskriver sig selv med venner, fællesskab og underholdning, og det er netop hvad siden tilbyder. Siden har dog været i problemer pga sikkerheden omkring pædofili og børn, og bl.a. Rudy Frederiksen gjorde siden kendt da han forsøgte at presse dem i Operation X. Det meste er derfor nok også tom luft.
Arto tilbyder i hvert fald en masse spændende underholdning for de unge.
 

Krak

Hvor er det lige det ligger?, hvor bor han?, hvor langt er der? hvordan kommer jeg derhen?
Det er typisk spørgsmål de personer, som bruger krak stiller. Krak stiller gratis et kort over Danmark til rådighed, så du kan finde hvad du søger. Det er på krak også muligt at lave rutebeskrivelser fra et sted til et andet, hvis du ikke har en GPS.
Krak er siden der viser dig vejen.
 

Ofir

Ofir startede med at være en chat og gratis email side. Siden hen fik Ofir mange flere ting, bl.a. dating. Det er i dag flyttet til forum.dk. Ofir er i dag i stedet en jobportal hvor du kan finde drømmejobbet. Som arbejdsgiver kan du søge nyt personale på Ofir.
 

DBA

DBA eller Den Blå Avis kender de fleste. Her kan du købe og sælge de varer du måtte have. Den Blå Avis, startede som navnet antyder med at være en avis man kunne købe i butikkerne, men er i dag i større grad en hjemmeside. DBA tilbyder alverdens ting
 

TV2

TV2 er kendt af de fleste. Tv kanalen har en meget velfungerende hjemmeside som selvfølgelig beskriver programmer på TV2. Men her er meget mere f.eks. underholdning som spil. Tv2 har også Sputnik hvorpå man kan se tv udsendelser og leje film. Sputnik er dog ikke gratis.
 

DMI

Er der noget danskere kan tale om, så er det vejret. På DMI finder du altid den nyeste vejrudsigt. På DMI finder du vejret for det meste af verden og DMI har også mange andre spændende ting.
 

Bilbasen

Er du på jagt efter ny bil, så besøg bilbasen. På bilbasen finder du mange forskellige biler, både fra private og forhandlere. På Bilbasen kan du selvfølgelig også sætte din egen bil til salg. Du finder også artikler og meget mere på Bilbasen.
 

Youtube

Videoer, videoer og atter videoer. Her finder du videoklip fra hele verden. Brugere kan dele klippene med hinanden og Yuotube er snart parat med en dansk version af siden. Video på nettet er blevet populært og det er i sær YouTube der er skyld i det. Yuotube er en tjeneste under Google.
 

Dating

Dating er stadig populært på nettet og der er flere gode sider på nettet, for folk som ønsker det. Bemærk blot at ved online dating er folk ikke altid hvad de giver sig ud for, så vær påpasselig. Er du det er Dating på nettet spændende og måske kommer den eneste ene.
 

QXL

QXL har tordnet frem, og er i dag Danmarks største auktionsside. QXL har stort set alt og benyttes af mange danskere. QXL formidler kontakt mellem køber og sælger. Hvis du vil købe på QXL er det gratis, mens det koster lidt at sælge.
 

Just-eat

Køb mad på nettet gennem just-eat. Just-eat er Danmarks største formidler af mad. Især pizzarier er at finde. Køb direkte fra dit lokale pizzaria, betal med dankort og få maden bragt. Just-eat har styr på det og der er gang i forretningen. Just-eat formidler i øjeblikket ca 350.000 måltider om måneden.
 

De Gule Sider

Slå op på de gule sider, findes det, findes det her.
Den sætning har vi nok hørt og på dgs (De gule sider) finder du netop folk ud fra f.eks. navn, adresse, postnr, eller telefonnummer mv. Du kan selvfølgelig også finde erhverv på dgs (De gule sider), så som f.eks. butikker mv.

Vi håber at det var en hjælp til Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat og De gule sider

Lignende Artikler
Top 5 billetsystemer

Top 5 billetsystemer

Dyk ned i en gennemgang af de 5 bedste online billetsystemer og deres funktioner samt fordele og ulemper, og find ud af, hvilket system der passer bedst til dine behov.
Valg af CMS, webshop og/eller billetsystem

Valg af CMS, webshop og/eller billetsystem

Vi ser her på hvilke ting der er vigtige når man skal købe CMS, webshop eller billetsystem. Vi ser både på generelle ting og på de ting man oftest glemmer at undersøge
Gratis VPN - inkl. kampagnekode - se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Gratis VPN - inkl. kampagnekode - se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Vil du gerne streame fra amerikansk Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv, og åbne op for amerikanske services som f.eks. billedgenkendelse på Google Photos, så er her en gratis VPN
Droptask opgavestyring

Droptask opgavestyring

Droptask er et simpelt online værktøj til opgavestyring. Det er simpelt, intuitivt hurtigt at bruge, og det gør samarbejde nemt.
Unlocator - Se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Unlocator - Se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Vil du gerne se amerikansk Netflix eller Hulu fra USA - eller vil du gerne se eksempelvis Simpsons på Fox - så har du muligheden
Twitch.tv

Twitch.tv

Twitch er en streaming tjeneste hvor man kan se andre spille forskellige spil mm. Det er muligt at snakke med både streameren og andre viewers. Man kan både hente en app ned til iOS og Android samt se det via browseren.
Street View på Google Maps

Street View på Google Maps

Se 360 graders fotos på gadeplan med Google Maps.

Facebook - Hvad kan man få ud af Facebook

Facebook - Hvad kan man få ud af Facebook

Facebook er en af de største communities i verden med mange millioner brugere. Her i Danmark er den også blevet utrolig populær, og selvom det nye ved den er væk, så er Facebook mere populær end nogensinde nu.
Just-eat / just-eat.dk

Just-eat / just-eat.dk

På Just-eat kan man bestille mad fra det nærmeste (registrerede) spisested. Der er efterhånden mange spisesteder rundt om i landet, faktisk så mange at det er besværligt at finde en enkelt, relevant hjemmeside, når du vil bestille mad hjem. Just-eat åbner op for det, da det er en såkaldt portal. Den giver dig adgang til alle de forskellige spisesteder gennem en enkelt hjemmeside.
Youtube - Se video og læg dine videoklip op

Youtube - Se video og læg dine videoklip op

Youtube er en hjemmeside hvor du kan dele videooptagelser. Siden blev lavet for at tilgodese de tusindvis af mennesker der ønsker at dele sine videoklip, og for de millioner af mennesker der ønsker at se dem. På Youtube kan du se gamle afsnit af tegnefilm som fans har uploadet, eller hjemmevideoer som nogen bare måtte vise dig. Her findes alt hvad der har med video og gøre, på nær ulovlige kopier af spillefilm, da copyright beskyttet materiale der krænker, straks vil blive fjernet.
Online auktioner på QXL

Online auktioner på QXL

Der er flere firmaer der tilbyder auktioner online (auktionssider). QXL er det største som servicerer Danmark. På QXL kan du enten tilmelde en genstand, som du ønsker at auktionere væk, eller også kan du byde på de mange ting folk ønsker at bortauktionere.
Internet ordbog /Computer ordbog DEL 2 N-Å

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 2 N-Å

Leder du efter en Internet ordbog eller en computer ordbog, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel er der en Internetordbog så du kan se hvad alle udtrykkende betyder. Denne del indeholder N-Å. Del 1 som indeholder A-M findes også her på siden
Internet ordbog /Computer ordbog DEL 1 A-M

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 1 A-M

Leder du efter en Internet ordbog eller en computer ordbog, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel er der en Internetordbog så du kan se hvad alle udtrykkende betyder.
Internettet gør verden mindre

Internettet gør verden mindre

Med Internettets udbredelse er verden pludselig meget mindre end den har været. F.eks. kan man med programmer som messenger eller Skype gratis snakke med og se folk i en anden verdensdel og ovenikøbet gratis. Selv børn og unge oplever det, her er det typisk via spil og chat i spil. Dette kan give mange fordele for barnet eller den unge.
Internettet

Internettet

Internettet er i dag ubredt over hele verden og er med til at koble verden sammen. I Danmark er forbindelserne vokset stødt og giver dermed nye muligheder. Læs om hvilke i denne artikel.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk