osCommerce - 100% gratis webshop

osCommerce - 100% gratis webshop

Skal du bruge en gratis webshop så har du muligheden for at få det med osCommerce som er en gratis open source webshop. Det betyder at du gratis kan hente og bruge osCommerce til salg, både som privat og kommercielt.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Hvorfor osCommerce?

Den primære grund til du skal vælge osCommerce er hvis du ønsker en gratis webshop fordi du/dit firma ikke har råd til at betale for den.
 

Hvad skal man bruge for at få osCommerce?

Du skal bruge nogle timer på installationen og en del flere på tilpasning. Såfremt du har kendskab til HTML og PHP går dette nemmere.
 

Skal jeg som erhverv vælge osCommerce?

Hvis du skal bruge det professionelt til erhvervs salg vil jeg anbefale dig at købe en WebShop fra f.eks. www.techshop.dk da du her får en meget mere professionel webshop som kan tilpasses dit firma. Her er lagt mange timer i at lave den og deres bygger på et system som er større en osCommerce som de har udbygget og ændret så det passer til kravene om god søgeoptimering og sikkerhed som man bør stille som ejer af en webshop nu.
 

Er osCommerce et godt system?

Ja osCommmerce er uden tvivl et godt system og da også grundkernen til mange af de systemer der i dag sælges. Men det kan være svært at tilpasse og opsætte det hvis man kræver lidt mere en 100% standard.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk