Office pakken fra Microsoft

Office pakken fra Microsoft
Med office pakken fra Microsoft har du som privat en god række værktøjer. Som erhverv skal du nok bruge ekstra programmer også.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Microsoft Office er den mest populære kontorpakke i verden. I den store version får du programmerne word excel powerpoint publisher access og outlook.
 

Word

Word er et tekstbehandlingsprogram med mange muligheder. I 2007 versionen (feb 2007) er det bygget op på en helt ny måde. Dette gælder det meste af office pakken. Langt de fleste kender Word.
 

Excel

Excel er et regneark og er fantastisk til at lave budgetter og lign i. Det kan regne felter sammen og lave matematiske store beregninger.
 

Powerpoint

Powerpoint er et dias præsentations program som bruges til præsentationer f.eks. foran store forsamlinger eller til eksamen.
 

Publisher

Publisher er et opsætningsprogram hvor du kan lave brochurer flyers og meget mere. Dette egner sig dog kun til at printe hjemme og ikke til tryk. Skal du bruge tryk skal du bruge professionelle programmer og professionel arbejdskraft.
 

Access

Access er en database. Her kan du lave kundekartoteker og meget mere. F.eks. bruger mange det også til at holde styr på musik eller film. Det kan være halvsvært at bruge.
 

Frontpage

Frontpage er Microsoft's svar på en HTML editor. Mange ser den dog ikke som god da der ofte er fejl i koden og kode som ikke er nødvendig. Men dette er smag og behag. Til private hjemmesider (non erhverv) kan den være okay at bruge, da det er nemt.
 

Outlook

Outlook er et rigtig godt email program. For langt de fleste er Outlook Express (lillebror) dog nok (følger med Win XP mv), da den kan næsten alt med mail og kører hurtigere. I Outlook får man i forhold til Outlook Express, kalender, opgave styreing samt flere funktioner.
 

Andre muligheder - Open Office

Synes man Office pakken er for dyr kan man benytte Open Office som er en gratis pakke der har de samme programmer og næsten samme facsiliteter som Office pakken. Open office kan findes på nettet.

Lignende Artikler
Wish kampagnekode / rabatkode

Wish kampagnekode / rabatkode

Vil du have op til 50% rabat på Wish, så får du her en rabatkode der giver det, som er gyldig
Google Drive - fildeling og samarbejde

Google Drive - fildeling og samarbejde

Google Drive og Google Docs er Googles svar på en Office pakke. Det giver rigtig mange muligheder og du kan få dem gratis eller købe en erhvervskonto med det i Google Apps.
Windows 10 (Microsoft)

Windows 10 (Microsoft)

Med Windows 10 har Microsoft ændret Windows fra software der bliver opdateret med nogenlunde faste intervaller til at være en service hvor der løbende konstant kommer nye opdateringer.
Dropbox - få gratis ekstra plads (mb/gb) på din nye konto

Dropbox - få gratis ekstra plads (mb/gb) på din nye konto

Du kan nu helt gratis få mere plads når du opretter en Dropbox konto. Vi har et link i denne artikel som kan give dig massere af ekstra mb.

Google Android og HTC Tattoo

Google Android og HTC Tattoo

Google Android er efter undertegnede det bedste styresystem til mobiler som findes. Det findes på mange forskellige telefoner, både Nokia, Sony Erricson og mange flere, men det er nok mest HTC der har været gode til at bruge det.
Windows 7

Windows 7

Microsoft er snart parat med den endelige version af deres nye styresystem Windows 7. Læs mere i denne artikel
Adobe CS 4 nyheder UPDATE

Adobe CS 4 nyheder UPDATE

Så er der kommet mere nyt omkring de nye funktioner i Adobe Creative suite CS 4. Der er nyt om nye funktioner i Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Flash, Premiere og alle de andre programmer
Windows 7

Windows 7

Microsoft Windows 7 som er efterfølgeren til Microsoft Windows Vista er nu på vej, og der er flere nye spændende nyheder.
Windows 7 havde tidligere navnet Blackcomp
Adobe creativ suite cs4 - download gratis

Adobe creativ suite cs4 - download gratis

Er du en af dem der ikke kan vente på at Aobe Creative suite CS4 (cs 4) kommer, så har du måske muligheden for at downloade det 100% gratis.
Adobe Creative Suite indeholder populære programmer som Photoshop, Indesign, Illustrator, Dreamweaver, Flash, Premiere mv
Creative suite CS 4

Creative suite CS 4

Adobe er snart ude med Creative suite cs 4, som vanen tro har nye versioner af alle programmer f.eks. Photoshop cs 4, Dreamweaver cs 4, Illustrator cs 4, Indesign cs 4, Flash cs4 osv.
Fildeling (Peer to Peer eller P2P) - E-Donkey, E-mule, Morpheus, Limewire, Napster og Bittorrent mv.

Fildeling (Peer to Peer eller P2P) - E-Donkey, E-mule, Morpheus, Limewire, Napster og Bittorrent mv.

Der findes en del fildelingsprogrammer i dag, så som: E-Donkey, E-mule, Morpheus, Limewire, Napster og Bittorrent. Disse programmer går ud på at skabe et netværk mellem individer (peers), så de kan dele sine filer med hinanden. Programmerne er ikke i sig selv ulovlige, men det sker ofte at folk deler en fil som ellers er beskyttet af loven om copyright – altså filer som det er ulovligt at kopiere.
Macos / Mac OS Leopard

Macos / Mac OS Leopard

Så er MacOS / Mac OS Leopard kommet og erstatter det "gamle" Tiger. Vi kan her oplyse at det kan købes for kun 69 kr lovligt, og skriver kort om de nye ting
Windows og Office - nye versioner

Windows og Office - nye versioner

Så blev det endnu engang tid til en ny version af Microsoft's Windows operatiovsystem og Officepakken. Den nye Windows version hedder Windows Vista og den nye Office version hedder Office 2007.
Regnskabsprogram

Regnskabsprogram

Hvis du søger et godt regnskabsprogram til mindre erhverv så er Danske Stones SummaSummarum et rigtig godt og professionelt valg. Vi vil her kigge på hvorfor?
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk