Mysql og PHP

Mysql og PHP
Denne artikel handler primært om mysql databaser og PHP. Vi kigger dog også kort på databaser som access og mssql.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

 

Hvad er MySQL?

MySQL er det en gratis opensource database som kan benyttes frit af alle. Du kan finde MySQL på adressen http://www.mysql.com/ hvor den også kan downloades gratis.
 

Hvilke sprog bruges mysql til?

Oftes benytter man PHP til MySQL databaser. Disse to ting passer rigtig godt sammen og man kan rimelig nemt kommunikere smertefrit.
 

Fordele og ulemper ved MySQL?

Med MySQL er der, imodsætning til f.eks. Access, ingen begrænsning i hvormange samtidige bruger der kan være på databasen.
Systemet PHPMyAdmin gør det meget nemt at arbejde med MySQL. PHPMyAdmin bruges på stort set alle webhoteller der tilbyder PHP. Det tilbydes igennem de forskellige kontrolpaneler. PHPMyAdmin er brugervenligt, men har man arbejdet med Access virker det mere gammeldags. Det er også kun beregnet til webbrug og kan derfor ikke generer selvstændige applikationer. Til web er det til gengæld også klart bedst. En database i Mysql fylder også meget meget mindre end f.eks. Access databaser. Microsofts modspil til mysql hedder mssql og bruges f.eks. sammen med ASP.
 

Kom videre med MySQL

Nedenstående link er links til andre artikler på siden omhandlende MySQL og programmeringssprog.

Du kan læse mere om databaser (bl.a. mysql) her

Du kan læse mere om PHP her

Du kan læse mere om programmering her

 

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk