Microsoft Surface 4

Microsoft Surface 4
Den kraftige tablet computer fra Microsoft er tilbage i en ny og opgraderet udgave, tableten er ikke kun fået et udseensmæssigt pift, men har også fået en overall opgradering af hardwaren. 

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Microsoft står igen klar med en lancering af deres kraftige tablet computer, som denne gang ikke er blevet større, men hardwaren forbedret og skærmen vokset. 

 

Microsoft har nemlig formået at formindske skærmrammen på tabletten, så skærmen er blevet 5% større, og skærmen derfor er gået fra en 12" til en 12,3" skærm. opløsningen er også blevet hævet fra en 2160x1440 (216ppi) til en 2736x1824 (276ppi). Tablettens monterbare keyboard har også fået udskiftet sit plastik keyboard ud med et glas keyboard, som skal give et pænere og mere prestigefyldt look til Surfacen. 

 

Udover visuelle ændringer, er hardwaren også blevet opgraderet. Tabletten kan nu købes med Intels nye kraftige i7 Iris processor, og det er nu også muligt at få tabletten med helt op til 16GB RAM. Ydermere har microsoft også sikret at man ikke løber tør for lagerplads, da tabletten nu også fåes med en 1TB lynhurtig SSD. 

 

Hvis du har glemt din strømforsyning, har du nu også bedre chancher for at have din computer tilgængelig hele dagen, da Microsoft har opgraderet batteriet, så Surfacen nu kan holde strøm, som svare til 9 timers video afspilning. 

 

Til sidst har Microsoft også valgt at udskift tablettens bagkamere til et 8MP istedet for det gamle 5MP. 

 

Som de tidligere Pro modeller, kører Surface 4 Pro stadig med den fulde udgave af Windows 10 Pro. 

 

Microsofts Surface 4 pro fås fra ca. 7.999,- 

(6. generations Intel® Core™ - i5 - 4 GB RAM - 128 GB SSD)

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk