Mobiltelefon og computer

Mobiltelefon og computer
Der er mange som efterhånden har fået sig en avanceret mobil som kan sættes til computeren. Kablet til dette følger desværre ikke med og koster en bondegård. Vi giver dig her tips til hvordan du sparer penge og hvad du kan.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

De nye mobiltelefoner er meget mere end blot telefoner og kan også bruges til meget andet end data. Vi vil i denne artikel se på hvordan du hurtigt kan lave en normal mobiltelefon om til et lille multimediecenter. Vi tager i denne artikel udgangspunkt i Nokia 6230i, men du kan gøre det samme med alle nye telefoner uanset om de er fra Nokia, Sony Erricson, Samsung eller andre.

Det første skridt for at give liv til din mobil er at udvide hukommelsen i den. Typisk finder du kun 32- 128 mb i telefonen, men heldigvis kan langt de fleste udvides med mmc kort. Jeg vil i dette tilfælde vælge at købe et reduced size mmc kort da det så også passer til nyere telefoner end Nokia 6230i (Der er forlænger til kortet så den passer alligevel). Det er en god ide at kigge hvad telefonen kan kører med og kigge på priser kontra lagerplads. Et 512 mb kort bliver her valgt.
Herefter skal vi sørge for at du kan sætte den til computeren. Dette kan man gøre ved en dyr løsning som kan købes i butikkerne og koster 450 kr. eller du kan klare det for kun 69 kr. f.eks. via QXL hvis du kan bruge et uoriginalt kabel. Sælgerne hjælper dig gerne med hvad du skal bruge. På Nokias hjemmeside kan du herefter gratis hente Nokia suite så du kan lægge ringetoner, billeder osv. op og skrive beskeder, rette kalender, oprette kontakter og meget mere via computeren. Ringetoner kan være mp3 der kan købes billigt eller normale midi filer som kan hentes gratis på nettet. Telefonen kan også via MMC kortet bruges som en lille ekstern harddisk til dokumenter mv.

Nogle andre smarte ting der kan købes kunne være en bluetooth dongle til din computer så telefonen kan benyttes den vej. Her kan Nokia suite igen gratis bruges. En bluetooth dongle kan købes på qxl for omkring 100 kr. I nogle bærbare og stationære computere er bluetooth allerede indbygget (Husk du skal have bluetooth på telefonen). Denne løsning kører dog langsommere end kablet.
Også ekstra udstyr som gør du kan sætte rigtige høretelefoner til din telefon er godt. På den måde slipper du for headsettet som eller er ganske udmærket i denne model.

Vi håber du kunne bruge artiklen.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk