Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate
Microsoft Windows Vista Ultimate er den største version af det nye styresystem. Her får du alle funktioner, og det kan alle ting som både home premium og Business systemet kan.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

UPDATE
Læs vores artikel om Microsoft Windows 10
------------------------------------------

 

Microsoft Windows Vista Ultimate

Med Microsoft Windows Vista Ultimate får du den største version af MS's nye styresystem. Denne version følger som regel ikke med en ny computer, men skal købes seperat. Det skyldes at Microsoft Windows Vista Ultimate er den dyreste version af styresystemet, og da producenter af computere konkurrere på prisen, så ligger de altid de billige versioner i. Typisk finder du derfor home basic eller til tider home premium i.
 

Microsoft Windows Vista versioner

Det nye styresystem har flere forskellige versioner. Heriblandt kan nævnes de to versioner til hjemmebrug home basic og home premium. Derudover findes der også firma versioner, og endelig er der Microsoft Windows Vista Ultimate, som er kongen over dem alle.
 

Køb Vista

Du kan købe Microsoft Windows Vista Ultimate i de fleste butikker, både fysiske butikker og internet butikker. Nogle butikker i den fysiske verden skal dog nok bestille det hjem, da de til tider kun har home basic og home premium.
 

Hvad skal du vælge

Det kommer an på hvilke krav du har, for de kan forskellige ting. Nogle gange har du måske kun behov for home basic og kan spare mange penge. Andre gange kan det være nødvendigt med home premium. Og andre gange igen er det bedst med Microsoft Windows Vista Ultimate, eller også vil du bare have den bedste (med også dyreste) version.

Lignende Artikler
Mendeley

Mendeley

Få styr på dine referencer ved at anvende Mendeley som er meget mere end blot et referenceværktøj, og så er det endda gratis!
Adobe CC

Adobe CC

Adobe Creative Cloud giver dig adgang til alle Adobes programmer for en fast månedlig ydelse.
Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Billys Billing tilbyder et nemt regnskabssystem, hvor du ikke behøver kende til debet og kredit, men hvor du i stedet opretter fakturaer og regninger.
Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6

Photoshop er oprindeligt et værktøj til at redigere billeder. Med CS6 kan du dog, meget mere end det. Du kan tegne, male, ændre størrelse, kopiere, fritlægge og lave om på et hvilket som helst billede, maleri, portræt eller tegning som du skulle have lyst til. Der er også kommet 3d muligheder.
Adobe Dreamweaver CS6

Adobe Dreamweaver CS6

For dem af jer der har prøvet at lave en hjemmeside i Microsoft Notepad, er Dreamweaver et must! Med dreamweaver kan du meget lettere strukturere en hjemmeside og uploade den til din server.
Flash CS 6

Flash CS 6

Adobe laver det kendte program Flash. Vi vil kigge nærmere på Flash CS 6, som er den nyeste version.
Vi vil i artiklen kigge på Flash og tegnefilm, Flash og spil og meget mere.
Gratis programmer

Gratis programmer

Søger du nogle gode gratis programmer, så har du nu muligheden for at se hvilke du skal hente, og hvad de kan. Læs denne artikel for mere information.
Gratis programmer

Gratis programmer

Der er mange gratisprogrammer du kan bruge når du laver website. Vi kigger på nogle af dem her, og også på nogle som er meget billige.
Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Vi kigger i denne artikel lidt på de forskellige programmer hvori du kan lave hjemmesider. Vi kigger på Dreamweaver, Flash, Golive, Stones Webwriter og Frontpage.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk