LG G5

LG G5
LG g5 er en fantastisk mobil, til en fantastisk pris. Hvis man sammenligner LG G5 med nærmeste konkurrenter, så for man rigtig meget for penge i denne telefon. Den har super skærm, rigtig godt kamera, stor batteri - men koster gerne en smule mindre end andre store mærker.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Telefonen er lavet i et elegant design, telefonen har en stor skærm på 5,3 tommer med en opløsning 1440 x 2560, skærmen har Corning Gorilla Glass 4 som er noget af det nyeste inden for skærmbeskyttelse.

 

Telefonens interne hukommelse er 32GB, men kan udvides med microSD helt op til 256GB ekstra. Kameraet er et 16MP, som tager fantastiske billeder.

 

Batteriet er på hele 2800 mAh, hvilket giver god lang batteritid. Fordelen ved LG G5 sammenlignet med andre konkurrenter er at man kan skifte batteriet, så når det engang er ved at blive sløvt er det muligt at sætte et nyt i. 

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk