Lær om open source + eksempler

Lær om open source + eksempler
Open source er meget populært. Her vil vi kigge på nogle af de systemer som kører open source og se lidt på hvad open source er

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Hvad er open source

Open source er noget software som en eller flere personer har lavet gratis og som de stiller gratis til rådighed for dig, med den betingelse at du ikke vidersælger dem. For at bruge disse kræver det dog at du har forstand på de sprog de er lavet i f.eks. PHP og MySQL.

Som eksempel på opensource ting kan nævnes webshop, community, forum, CMS system og meget mere.
 

Shop - Open Source - Oscommerce

Oscommerce er en gratis webshop som er open source basseret. Du kan bruge den til at sælge produkter via nettet. Det anbefales at du får en professionel til at opsætte den for dig.
 

Forum - opensource . PHPBB

PHPBB er et meget kendt opensource forum som du kan opsætte hvis du har lidt kendskab til php og mysql. Skal du bruge dette til erhvervs formål anbefaler vi at du lader en professionel sætte det op for dig, for at sikre funktionalitet og specielt sikkerhed, da der er mange ting der skal tages højde for.
 

Hvem kan hjælpe?

Hvis du skal bruge en som kan hjælpe med opsætning af sådan nogle systemer så kan TechShop.dk hjælpe. De er professionelle på området og har prøvet alle ovennævnte systemer + mange flere.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk