Kindergarten killer fra ZSOA

Kindergarten killer fra ZSOA
Kindergarten killer fra Zombie Slaughter Owns All (ZSOA) skaber i disse dage hefig debat (Okt 2008)

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Kindergarten killer fra ZSOA

Onlinespillet handler om at skyde ens skolekamerater, og det spreder sig meget hurtigt på nettet, ligesom gratis online spil traditionelt gør. Det her er bare interessant fordi en masse medier skaber interesse og fordi der er heftig debat om det som Kindergarten Killer handler om.
 

Heftig debat om Kindergarten killer

Der er kommet flere kommentarer til spillet og flere mener at det ikke skulle være lovligt at ligge spil som dette online. Dette skyldes i høj grad at det er umoralsk og måske kunne få nogle til at overføre det til virkeligheden. I så fald mener undertegnede dog at der er mange spil der i så fald skulle forbydes, men jeg mener generelt ikke det er løsningen. Ofte skyldes det er folk gør sådan noget jo helt andre ting - og tror aldrig et spil desideret har været skyld i det - eller film for den sags skyld
 

Prøv spillet Kindergarten killer fra ZSOA

Kindergarten killer fra ZSOA kan prøves flere steder på nettet, på både danske og internationale sider. Så du kan evt. selv prøve at se hvad du synes om Kindergarten killer fra ZSOA

Lignende Artikler
Tom Clancy's | Ghost Recon: Wildlands

Tom Clancy's | Ghost Recon: Wildlands

Er du fan af openworld og coop / teamplay spil, eller har du spillet andre spil fra Tom Clancys univers, så vil denne artikkel om Tom Clancy og Ubisofts nye udgivelse måske være noget for dig!
Crash Bandicoot - Remastered

Crash Bandicoot - Remastered

Mange playstationspiller husker stadig klart og tydeligt den snurrende Crash Bandicoot helt tilbage fra udgivelsen af den første SONY Playstion, udviklingen har dog siden Playstation 2, stået stille, men nu er Crash tilbage i en remastered udgave til din Playstation 4 konsol!
Agar.io

Agar.io

Spillet er et massivt multiplayer spil, hvor man starter som en lille Celle, man kan blive større ved at consumere andre celler. Det gælder simpelt om bare at blive den største celle, der er dog nogen forhindringer som gør at man kan blive delt op i 2 halvdele.
Tom Clancy's | The Division

Tom Clancy's | The Division

Er du til post-apokalyptisk miljø og 3. persons skydespil, som kræver holdindsats og samarbejde, så har Ubisoft i samarbejde med Tom Clancy, lige det spil du søger!
Tom Clancy's | Rainbow 6 - Siege

Tom Clancy's | Rainbow 6 - Siege

Fortrækker du first person shooter games og elsker du holdarbejde og taktisk spil, så er Tom Clancy's Rainbow 6 - Siege lige noget for dig.
Overwatch

Overwatch

Overwatch er blizzards 4. store franchise, det er et FPS (First Person Shooter), som lægger stor vægt på teamwork.
NBA 2k17

NBA 2k17

NBA 2k17 er er blevet udgivet den 20 September 2016 - spillet er nyeste spil i serien fra 2k som i skrivende stund er det klart mest populærer basket spil.
Titanfall 2

Titanfall 2

Hvad gør Titanfall unikt i forhold til at First Person Shooters? Det er at man styre både en pilot, men også kæmpe robotter (Titans). Som pilot har du masser af special abilities, og når du hidkalder din titan - så skal der skydes med de store våben!
Slither.io - snakespil

Slither.io - snakespil

Slither.io er er spil til Android, iOS, Windows mv. som er blevet rigtig populært. Det er en moderne udgave af det gamle snake spil man første gang så på 70ernes computere, men som blev rigtig populært på Nokia 3310
Battlefield 1

Battlefield 1

Battlefield 1 er det 14. spil i Battlefield serien. Læs mere om spil og Battlefield 1 udgivelsesdato her.
FIFA 17

FIFA 17

Udgivelsen af FIFA 17 er den 29 September 2016, spillet som er elsket af mange fodbold fans, kommer med nogen nye og spændende features.
Steam

Steam

Er du glad for at spille, så skal du kende Steam. En klient som sælger flere tusinde spil, og holder din samling organiseret. Der kan både købes AAA titler, indie spil samt early acces spil. Der er også gratis spil på steam, klar til at blive hentet.
Call of Duty - Infinite Warfare

Call of Duty - Infinite Warfare

Rivalerne Battlefield og Call of Duty er nu snart begge klar til udgivelserne ef deres versioner af hvad de mener vil tage markedet i 2016/2017 og Call of Duty står klar med Infinite Warfare som svar på dette.
Good Old Games - GOG.com

Good Old Games - GOG.com

Det er lækkert med nye computere og nye styresystemer, men desværre er det ikke altid at alle favoritspillene følger med de mange nye opdateringer. Så hvis du savner et forældet computerspil som ikke længere kan kører på den nyeste Windows, Mac eller Linux kan det være en ide at tjekke GOG.com ud.
Pokemon GO

Pokemon GO

Pokemon GO er et spil som tvinger brugeren udenfor, for at fange pokemons. Det bruger kort fra den virkelig verden hvor spillet så placerer pokemons som man kan fange. Man kan træne sine pokemons, udvikle dem, og hvis man føler sig sikker, kan man udfordre andre i gyms placeret forskellige steder.
Hearthstone

Hearthstone

I denne artikel kan du læse om kort spillet Hearthstone, som bliver spillet af rigtig mange gamere. Spillet er bygget om omkring World of Warcraft universet, og har derfor mange ligheder i personerne. Spillet er gratis at spille, og man kan sagtens skaffe en masse kort uden at bruge penge. Der er mulighed for at spille på samme konto både på PC, Mac, IOS og Android.
League of Legends (LOL)

League of Legends (LOL)

League of Legends var en af de mange spil som blev skabt efter at banen Defense of the Ancient, også kaldet Dota, fik kæmpe succes i Warcraft 3. Spillet blev udgivet i 2009 af Riot, og spillet er gratis at installere og spille.
Billig Nintendo Wii

Billig Nintendo Wii

Hvis du leder efter en billig Nintendo Wii, så skal du læse denne artikel. Her kan du finde information om en billig Nintendo Wii og om Wiikey og Wiikey2.
Anmeldelse af Call of duty - world at war

Anmeldelse af Call of duty - world at war

I denne anmeldelse af Call of Duty World at war, kan du få et indblik i forfatterens mening om spillet
WOW: Wrath of the lich king - udgivelsesdato

WOW: Wrath of the lich king - udgivelsesdato

WOW: Wrath of the lich king - udgivelsesdatoen er nu frigivet
Age of conan

Age of conan

Så er Age of conan her (juni 2008). Her er tale om et spil i WOW genren, som mange har ventet på, og det er da også allerede udsolgt de fleste steder. Læs mere om det her og læs om hvordan det kan købes.
WoW: Wrath of the Lich King

WoW: Wrath of the Lich King

Med den nye opdatering til World of Warcraft, kan du nu komme op og blive level 80, og der er selvfølgelig også mange flere forbedringer.
Den nye opdatering hedder WoW: Wrath of the Lich King

Kane & Lynch anmeldelse / review

Kane & Lynch anmeldelse / review

Kane & lynch - Dead men er næsten lige udkommet (dec 2007), og vi kigger her nærmere på det her i denne anmeldelse / dette review. Spillet er lavet af IO Interactive og udgivet af Eidos Interactive - disse har tidligere successer som Hitman på bagen.
Warhammer 40000 anmeldelse

Warhammer 40000 anmeldelse

Der findes mange forskellige spil der går ud på at udkæmpe slag mellem små figurer af plastik eller tin. Warhammer bruger figurer der minder om riddertiden iblandet magi, drager og forskellige racer som elvere, dværge og orker. Warhammer 40000 udspiller sig derimod i en fjern fremtid hvor de selv samme racer for længst har opfundet krudtet.
Alien vs. Predator

Alien vs. Predator

Filmene Alien og Predator bliver af mange anset for at være cult. I dag er de nærmest klassikere. Begge film er ladet med science fiction og uhyggelige rummonstre. Der gik ikke lang tid før fans af genren begyndte at fantasere om hvad der ville ske hvis man satte de tre racer op imod hinanden; Mennesket, Aliens og Predators, og Alien vs. Predator var født.
Nu er spillet også kommet, og det kan du læse meget mere om her.
Billige spil til PC, Playstation, X-box og Wee

Billige spil til PC, Playstation, X-box og Wee

Søger du billige computer spil til PC, Playstation, X-Box eller Wee, så har du fundet det rigtige sted. Det er nemlig muligt at få spil til langt under de priser du kender fra forretningerne.
Sof 2 - maps, og servere

Sof 2 - maps, og servere

Kan du lide at spille Sof2 så er denne artikel lige noget for dig. Her ser vi nærmere på nogle gode servere, og på hvordan du får de fede maps mv.
World of Warcraft (WOW) - En kæmpe success

World of Warcraft (WOW) - En kæmpe success

World og Warcraft eller WOW som det kaldes i daglig tale er gået hen og blevet et af de mest succesrige spil nogensinde. Det har fange millioner af spillere verden over og hver dag kommer stadig flere og flere til. Nu også med to udvidelser: Burning Crusade og den nyeste Wrath of the Lich King. Læs her hvad der gør WOW så populært.
CS - Counter Strike

CS - Counter Strike

Counter Strike eller CS om man vil, er et af de spil som har holdt populariteten højt længe. Selvom det nu er blevet overhalet af spil som World of Warcraft så er det stadigt et spil som spilles utroligt meget over hele verden.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk