iPhone 7

iPhone 7
iPhone 7 er næste telefon i rækken af de succesfulde iPhones. Telefonen kommer på markedet den 16. September 2016, og vil komme i 2 versioner, 7 og 7s. Læs mere om den nye model her.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

iPhone 7 har release d. 16 September 2016 i Danmark, og vil kunne fås i 3 størrelser. Den mindste er på 64GB, så 128GB og den største har 256GB plads. Det betyder den nu kan købes med dobbelt så meget hukommelse som de forige modeller.

 

iPhone 7 og 7s er nu også endelig blevet vandtætte ned til 1 meter. Dermed slipper man for at stå med en død iPhone hvis man taber den på stranden eller i toilettet. Samtidig har apple også valgt at fjerne 3,5mm jackstikket, så de nye hovedtelefoner skal bruges gennem apples kendte lightning stik. Ønsker du derimod at bruge dine gamle hovedtelefoner, så medfølger der et jack-lightning mellemstik. Sidst i Oktober kommer der nogen nye trådløse hovedtelefoner fra apple, kaldet EarPods. 

 

I forhold til iPhone 6 er den nye 7 og 7s blevet dobbelt så hurtige, dette betyder også at den skal kunne køre spil som er mere krævende. Samtidig er det den iPhone med længst batteritid.

 

Den nye iPhone kommer med iOS 10 som er det nyeste styresystem fra apple. Det har fået en masse opdateringer i forhold til det tidligere, og vil dermed udnytte iPhone 7 og 7s styrke bedre.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk