Internettet gør verden mindre

Internettet gør verden mindre
Med Internettets udbredelse er verden pludselig meget mindre end den har været. F.eks. kan man med programmer som messenger eller Skype gratis snakke med og se folk i en anden verdensdel og ovenikøbet gratis. Selv børn og unge oplever det, her er det typisk via spil og chat i spil. Dette kan give mange fordele for barnet eller den unge.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Internettets fremgang gør verden mindre

Du bor i Danmark og interessere dig vildt meget for billedkunst men kender ingen i nærheden som gør det. Hvad gør du?
Går du online, så har du i løbet af kort tid massere af personer i Danmark som meget gerne vil snakke billedkunst med dig. Kan du lidt engelsk også, så er der slet ingen begrænsninger. Så kan du snakke billedkunst med alle i hele verden. Hvad er in i Boston, London eller Tokyo, du ved det lynhurtigt.
Internettet er med andre ord med til at gøre verden mindre for alle, uanset interesser.
 

Hvad med børn - spil sætter dem sammen?

Med spil som World of Warcraft, Counter Strike og Soldier of Fortune 2 samt mange andre, får børn helt nye muligheder for at få venner. Ved at spille og chatte i spilene, lærer børn og unge andre at kende fra hele verden. På Internettet er der ydermere den fordel at dem som har det svært, kan opleve success.
På Internettet kan lille tykke generte Lars med hinkestensbrillerne være en af de mest ansete personer, fordi han er vildt god til at spille. Han kan prøve rollen som den de andre ser op til.
Nogle mener måske dette er farligt, men ofte er det folk som ikke selv ville røre en computer med en ildtang. Vi vil nærmere sige tværtimod. Lille Lars får nu pludselig den selvtillid han mangler, og det vil give en nemmere hverdag og mere energi til de ting der f.eks. fører ham frem i livet. Ydermere så viser det sig at spil er meget lærerige, og at børn der spiller ofte bliver mere begavet.
 

Det mest populære - messenger og Skype

Hvad med de voksne og de unge, eller dem som ikke gider at spille?
Også her har Internettet meget at byde på. Udover datingtjenester, find venner tjenester, shopping steder og meget mere, har alle mulighed for at snakke og skrive med andre - og endda gratis.
Via programmeri som Messenger og Skype kan folk tale gratis via Internettet og endda se hinanden. Dette er en fordel hvis man har et familiemedlem som bor langt væk, hvis man er ensom og søger venner, hvis man geografisk gerne vil kende nye folk og meget mere.
 

Internettet bliver mere udbredt

Efterhånden som Internettet stadig vokser vil opleve flere og flere muligheder og hvis du tør at følge med, så vil du opleve mange nye spændende ting.
Vælge du dermed at koble fra Internettet, så kan du måske pludselig fortryde det når alle andre bruger det regelmæssigt, så tænk over det.

Lignende Artikler
Top 5 billetsystemer

Top 5 billetsystemer

Dyk ned i en gennemgang af de 5 bedste online billetsystemer og deres funktioner samt fordele og ulemper, og find ud af, hvilket system der passer bedst til dine behov.
Valg af CMS, webshop og/eller billetsystem

Valg af CMS, webshop og/eller billetsystem

Vi ser her på hvilke ting der er vigtige når man skal købe CMS, webshop eller billetsystem. Vi ser både på generelle ting og på de ting man oftest glemmer at undersøge
Gratis VPN - inkl. kampagnekode - se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Gratis VPN - inkl. kampagnekode - se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Vil du gerne streame fra amerikansk Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv, og åbne op for amerikanske services som f.eks. billedgenkendelse på Google Photos, så er her en gratis VPN
Droptask opgavestyring

Droptask opgavestyring

Droptask er et simpelt online værktøj til opgavestyring. Det er simpelt, intuitivt hurtigt at bruge, og det gør samarbejde nemt.
Unlocator - Se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Unlocator - Se Netflix, Hulu, Fox, HBO, Amazon mv. fra USA

Vil du gerne se amerikansk Netflix eller Hulu fra USA - eller vil du gerne se eksempelvis Simpsons på Fox - så har du muligheden
Twitch.tv

Twitch.tv

Twitch er en streaming tjeneste hvor man kan se andre spille forskellige spil mm. Det er muligt at snakke med både streameren og andre viewers. Man kan både hente en app ned til iOS og Android samt se det via browseren.
Street View på Google Maps

Street View på Google Maps

Se 360 graders fotos på gadeplan med Google Maps.

Facebook - Hvad kan man få ud af Facebook

Facebook - Hvad kan man få ud af Facebook

Facebook er en af de største communities i verden med mange millioner brugere. Her i Danmark er den også blevet utrolig populær, og selvom det nye ved den er væk, så er Facebook mere populær end nogensinde nu.
Just-eat / just-eat.dk

Just-eat / just-eat.dk

På Just-eat kan man bestille mad fra det nærmeste (registrerede) spisested. Der er efterhånden mange spisesteder rundt om i landet, faktisk så mange at det er besværligt at finde en enkelt, relevant hjemmeside, når du vil bestille mad hjem. Just-eat åbner op for det, da det er en såkaldt portal. Den giver dig adgang til alle de forskellige spisesteder gennem en enkelt hjemmeside.
Youtube - Se video og læg dine videoklip op

Youtube - Se video og læg dine videoklip op

Youtube er en hjemmeside hvor du kan dele videooptagelser. Siden blev lavet for at tilgodese de tusindvis af mennesker der ønsker at dele sine videoklip, og for de millioner af mennesker der ønsker at se dem. På Youtube kan du se gamle afsnit af tegnefilm som fans har uploadet, eller hjemmevideoer som nogen bare måtte vise dig. Her findes alt hvad der har med video og gøre, på nær ulovlige kopier af spillefilm, da copyright beskyttet materiale der krænker, straks vil blive fjernet.
Online auktioner på QXL

Online auktioner på QXL

Der er flere firmaer der tilbyder auktioner online (auktionssider). QXL er det største som servicerer Danmark. På QXL kan du enten tilmelde en genstand, som du ønsker at auktionere væk, eller også kan du byde på de mange ting folk ønsker at bortauktionere.
På nettet: Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat, De gule sider

På nettet: Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat, De gule sider

Tjenester på Internettet er blevet populære, og tjenester som Arto, krak, Ofir, dba, tv2, dmi, bilbasen, Youtube, Dating, QXL, Just-eat og De gule sider får flere og flere besøgende.
Vi vil her kigge hvad der ligger bag de tjenester.

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 2 N-Å

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 2 N-Å

Leder du efter en Internet ordbog eller en computer ordbog, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel er der en Internetordbog så du kan se hvad alle udtrykkende betyder. Denne del indeholder N-Å. Del 1 som indeholder A-M findes også her på siden
Internet ordbog /Computer ordbog DEL 1 A-M

Internet ordbog /Computer ordbog DEL 1 A-M

Leder du efter en Internet ordbog eller en computer ordbog, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel er der en Internetordbog så du kan se hvad alle udtrykkende betyder.
Internettet

Internettet

Internettet er i dag ubredt over hele verden og er med til at koble verden sammen. I Danmark er forbindelserne vokset stødt og giver dermed nye muligheder. Læs om hvilke i denne artikel.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk