HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive Virtual Reality headset (VR)
HTC Vive - et af de bedste VR headset på markedet til PC. I denne artikel kigger vi på HTC Vive, Virtual reality spil, og normale spil på VR.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

HTC Vive er et lækkert virtual reality headset (VR) hvor du får rigtig meget for pengene. Headsettet kører via Steam VR som er Steams platform til VR. Kender du ikke Steam, så læs mere som Steam.
Virtual Reality (VR) gør at du føler du er inde i spillet, og fordi du har headsettet på kan du kigge rundt i et virtuelt univers.

Headsettet er en af mange der er kommet frem i den senere tid:
Læs også om Oculus rift VR headset
Læs også om Playstation 4 VR headset

Headsettet består af:
- 1 headset
- 2 controllere
- 2 enheder der danner rummet
- diverse tilslutninger og tilbehør

Headsettet giver dig mulighed for at spille en del nye sjove spil udviklet specielt til VR. Her kan du virkelig se hvad headsettet kan.

 

Spil og software til HTC Vive - VR (virtual reality)

Vi kan anbefale flere af de ting der kommer med headsettet og som man kan hente gratis - men der er nogle spil og programmer vi klart kan anbefale.

 

The Lab VR

The Lab er en rigtig god oplevelse hvor man kan se hvad headsettet kan, og som samtidige er sjovt at udforske.

 

Disney movie VR

Er man glad for Disney, så kan det også klart anbefales at hente Disney Movies VR som er gratis og bl.a. tager dig med i Star Wars universet, Marvel universet og selvfølgelig klasisk Disney med f.eks. junglebogen filmen.

 

Fantastic Contraption VR

Fantastic Contraption er et strategi spil hvor du skal bygge en kørende vogn i forskellige miljøer for at nå et mål. Det er super vanedannene og pludselig er der brugt en del timer på det.

 

Tilt Brush VR

Tilt brush kan også anbefales - her tegner du i 3D hvilket er en helt anderledes oplevelse.

Der er mange andre der også kan anbefales, men ovenstående er mine klare favoritter.
 

Spil Counter Strike, Call of Duty, Battlefield og WOW på HTC Vive - VR (virtual reality)

Hvis du har en god stor computer så er det faktisk muligt at spille både Counter Strike: Global defence, Counter Strike: Source, Call of Duty, Battlefield og World of Warcraft (WOW) på HTC Vive - virtual reality (VR).

Det kræver dog lidt ekstra programmer, og da det på nuværende tidspunkt ikke er understøttet i sig selv, så skal du forvente der er nogle mindre ting der ikke fungerer optimalt.

De ekstra programmer gør også samtidige at du kan benytte Windows i virtual reality - dvs. du kan åbne programmer, se billeder, arbejde på computeren mv. i Virtual Reality (VR). Du kan også se film, og her giver programmerne dig muligheden for at være i en virtuel biograf.

Programmerne till HTC Vive der giver den slags muligheder er

 

vorpX VR

vorpX er det klart bedste program når man taler om at spille normale spil på VR. Det koster lidt penge men de er givet godt ud, da man får rigtig mange ting for pengene.

 

Virtual Desktop VR

Ønsker man ikke at betale for et program, så kan man benytte Virtual Desktop VR, som er gratis. Det giver bl.a. skrivebord og muligheden for at kører programmer i VR, men spilmmulighederne er mere begrænset, da det ikke har samme driver muligheder som vorpX

Lignende Artikler
Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift er sammen med HTC Vive et af de mest populære virtual reality headset (VR headset) man kan få. Vi kigger nærmere på det her.
Playstation VR - Virtual Reality

Playstation VR - Virtual Reality

Flere og flere steder er det begyndt at blomstre op med 360 graders virtual reality verdener. og nu er Sony også klar med deres til Playstation 4. 
Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim

I traditionens følger, er Sony nu igen klar med en ny Slim udgave af deres populære Playstation 4 konsol.
Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Efter knap 3 års solid pladsering på markedet er Sony nu klar med en ny og kraftiger udgave af deres Playstaion 4, nemlig den såkaldte Playstation 4 Pro, som ikke udover at være stærkere, også snart vil byde på muligheden for nye spilleoplevelser med deres nye VR - virtual reality.
Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Mangler du en effektiv strømforsyning til en ny Gamer PC, eller ønsker du bare at gøre din PC støjsvag? Chill Innovation er en dansk producent af strømforsyninger og tilbyder produkter der er blandt markedets bedste og så er de tilmed billige.

Billig iPhone

Billig iPhone

Søger du en billig iPhone, så læs mere i denne artikel
Vista hardware

Vista hardware

have en ny computer eller opgraderer din gamle, og gerne vil kører Windows Vista, så skal du sørge for at købe vista hardware. Vista hardware er egentlig ikke et ord, men blot en betegnelse for det hardware Windows Vista understøtter

Hardware guide

Hardware guide

Når du skal opgradere din computer med nyt hardware, så er det vigtigt at se dig godt for. Uanset hvad du skal bruge, så bliver der lavet mange modeller. Dette gælder uanset om man kigger efter motherboard, ram, cpu, harddisk, lydkort, dvd brænder, hd brænder, blueray brænder, grafikkort eller andet.
Fladskærme TFT

Fladskærme TFT

TFT skærme eller fladskærme om man vil bliver mere og mere populære og det er ikke uden grund. TFT skærme er nemlig blevet billigere og bedre og de ser jo meget bedre ud end normale skærme.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk