Hardware guide

Hardware guide
Når du skal opgradere din computer med nyt hardware, så er det vigtigt at se dig godt for. Uanset hvad du skal bruge, så bliver der lavet mange modeller. Dette gælder uanset om man kigger efter motherboard, ram, cpu, harddisk, lydkort, dvd brænder, hd brænder, blueray brænder, grafikkort eller andet.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Hvordan finder du ud af om det du har fundet frem til er godt?
Hvad er prisen?
Hvad skal du vælge?
... stille du disse spørgsmål, så er det en god ide at læse nedenstående artikel om hardware. Her får du en lille hardware guide, eller rettere sagt, så får du mere information om hvor du kan finde hardware.
 

www.hardware-test.dk

www.hardware-test.dk finder du masser af hardware artikler og hardwaretest. Der er alt inden for alt hardware lige fra strømforsyning til grafikkort og fra motherboard til mus.
Det er en god ide at kigge her for at se hvilke produkter der er bedst. Man kan også  se om det produkt man vil have, er så godt som man regner med.
 

www.hardwareonline.dk

www.hardwareonline.dk finder du også nyheder, tests og meget andet om hardware. Det du ikke finder på www.hardware-test.dk finder du som regel på www.hardware-online.dk
 

www.tomshardware.com

www.tomshardware.com finder du et af nettets bedste udvalg inden for tests og artikler om hardware. I modsætning til de 2 andre er denne side dog på engelsk.
 

Hvad med priser?

Ovenstående har dog ikke priser på varer. De har til tider ca priser, men de er ofte ændret meget siden artiklen blev skrevet. Derfor er det en god ide at finde en side med priser.
 

www.edbpriser.dk

www.edbpriser.dk har de samlet priserne på langt de fleste ting. Næsten uanset hvad du søger af hardware så kan du finde det her, og se priser fra de største ehandel shops i Danmark.

Vi håber det har hjulpet dig til at finde hardware du kan bruge

 

Lignende Artikler
Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift er sammen med HTC Vive et af de mest populære virtual reality headset (VR headset) man kan få. Vi kigger nærmere på det her.
HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive - et af de bedste VR headset på markedet til PC. I denne artikel kigger vi på HTC Vive, Virtual reality spil, og normale spil på VR.
Playstation VR - Virtual Reality

Playstation VR - Virtual Reality

Flere og flere steder er det begyndt at blomstre op med 360 graders virtual reality verdener. og nu er Sony også klar med deres til Playstation 4. 
Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim

I traditionens følger, er Sony nu igen klar med en ny Slim udgave af deres populære Playstation 4 konsol.
Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Efter knap 3 års solid pladsering på markedet er Sony nu klar med en ny og kraftiger udgave af deres Playstaion 4, nemlig den såkaldte Playstation 4 Pro, som ikke udover at være stærkere, også snart vil byde på muligheden for nye spilleoplevelser med deres nye VR - virtual reality.
Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Mangler du en effektiv strømforsyning til en ny Gamer PC, eller ønsker du bare at gøre din PC støjsvag? Chill Innovation er en dansk producent af strømforsyninger og tilbyder produkter der er blandt markedets bedste og så er de tilmed billige.

Billig iPhone

Billig iPhone

Søger du en billig iPhone, så læs mere i denne artikel
Vista hardware

Vista hardware

have en ny computer eller opgraderer din gamle, og gerne vil kører Windows Vista, så skal du sørge for at købe vista hardware. Vista hardware er egentlig ikke et ord, men blot en betegnelse for det hardware Windows Vista understøtter

Fladskærme TFT

Fladskærme TFT

TFT skærme eller fladskærme om man vil bliver mere og mere populære og det er ikke uden grund. TFT skærme er nemlig blevet billigere og bedre og de ser jo meget bedre ud end normale skærme.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk