Grafik

Grafik
Flere og flere personer får en hurtig Internetforbindelse og derfor kan man som grafiker stadig lave mere og mere avanceret grafik på nettet.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Der blivere mere og mere brug for avanceret grafisk design efterhånden som Internettet tillader det. Grafik spiller i dag en afgørende rolle for om en hjemmeside bliver anset som god eller ikke-god. Af andre vigtige faktorer kan nævnes funktionalitet og funktioner.
 

Hvor laves grafikken

Som det er i dag laves grafikken primært i programmer som Photoshop og Paint Shop Pro. Photoshop er dog klart det mest brugte og også lillebroren Photoshop Elements er meget brugt. Dem som ikke ønsker at betale mellem 700 og 5000 for et program kan dog få en billigere løsning, faktisk helt gratis løsning. Google har lavet et program som er ganske godt og også deres foto organizer Picasa er rigtig god.

Hvis du synes det er for stor en mundfuld selv at gå igang med grafik kan du også få et firma til det. Her kan f.eks. TechShop hjælpe. De har også mulighed for at lave andre grafiske opgaver såsom DTP (brochurer, annoncer osv) som ikke laves i programmer som Photoshop.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk