Gaming computer

Gaming computer
Er du på jagt efter en ny gaming computer, så kan du her læse et par gode råd omkring nyeste hardware og gaming pcere generelt

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Når du skal finde den mest perfekte gaming PC til dit behov så er der nogle ting du skal overveje. Vi prøver her at give dig nogle råd til hvordan du får en computer som gør du kan spille de spil du gerne vil.

 

Computer spil

Uanset hvilke spil du gerne vil spille, så er det vigtigt at du finder system requirements på dem, og starter med at se hvilke krav de har til hardware og styresystem mv.
Man har både angivet minimum og recommended. Det er her vigtigt at gå efter recommended og gerne vælge noget der er lidt højere.
Kig især på CPU, Ram og grafikkort da det er de væsentligste ting når du skal spille.
Nogle af de mest populære spil på det tidspunkt denne artikel blev skrevet er Battlefield 1, Call of Duty: Infinite War, Fifa 17 og WOW: Legion

 

Hardware - gaming PC

Når du har set på system requirements, så skal du vælge din hardware. CPU, ram og grafikkort afhænger af hvad du skal spille. Uanset hvad du skal spille af spil anbefaler vi en SSD disk som minimum til styresystemet - men også gerne til spillene hvis økonomien tillader det.

Det er ikke altid smartest at vælge det nyeste og største hardware. Ofte får du langt mere for pengene ved at vælge den næststørste model, da det nyeste er prissat ofte dobbelt så dyrt, selvom du kun får f.eks. 5% bedre ydelse

 

Bærbar eller stationær gaming PC

Man kan få en bærbar gaming computer og en stationær gaming computer. Begge kan være gode spilcomputere, men ofte får du de fleste kræfter ved at vælge en stationær. Bærbare gaming computere bliver også tit store og klodsede, og pga. det store grafikkort, er der ofte en rigtig stor strømforsyning med.

 

Mac eller PC

Skal du spille mindre krævende spil, så kan en Mac benyttes, men en Mac er ikke en gaming computer. Dels er grafikkort som regel alt for lille (også på de store macbook pro eller stationære mac), og dels er der massere af spil der ikke understøtter Mac. Så vælg kun Mac hvis du skal bruge den til andet, men også ønsker at spille lidt.
Skal den bruges som en rigtig gaming computer, så vælg en PC

 

Pris gaming computer

Prisen på din gaming computer afhænger især af hvilken CPU og hvilket grafikkort du vælger. Men eksterne ting som tastatur, mus og skærm har også betydning. Sørg for at vælge kvalitet i disse enheder også, da de er essentielle i en gaming PC

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk