Flash CS 6

Flash CS 6
Adobe laver det kendte program Flash. Vi vil kigge nærmere på Flash CS 6, som er den nyeste version.
Vi vil i artiklen kigge på Flash og tegnefilm, Flash og spil og meget mere.


Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Adobe Flash CS6 – Kan du lave tegnefilm?

Med Adobe Flash CS6 kan enhver lære at lave tegnefilm. Du har sikkert set små spil og animationer rundt omkring på internettet. Blandt andet de så kaldte reklamebannere som er blevet så almindelige på internettet. Men Flash kan meget mere end at lave reklame. Du kan lave dine egne tegnefilm.

 

Er Flash svært?

Grunden til at Adobe Flash har nydt så stor fremgang, er netop fordi det er let. Efter en eneste tutorial har du lært tilstrækkeligt til at tegne små figurer og lade dem bevæge sig rundt på skærmen. Flash er superb når det gælder om grafisk fremstilling og præsentation. Udvælg dig nogle billeder, for eksempel af en bil og en vej, og med nogle få klik med musen kan du få bilen til at drøne derudaf.

 

Hvor meget kan Flash?

En god ting ved programmet er at du hele tiden kan finde nye måder at forbedre dine film på. For eksempel kan du lære at importere lyd eller .mp3 filer til at blive afspillet medens din tegnefilm er i gang. Det er faktisk kun din egen fantasi og tålmodighed der afgør hvor flot dine Flash film bliver. Programmet indeholder også tegneredskaber så du hurtigt kan tilføje dine egne figurer og tegninger og animere dem.

 

Kan man bruge Flash til andet end tegnefilm?

Der findes mange Flash spil i dag. Alt fra Tetris til de nyeste online action spil. Efterhånden som du lærer hvordan actionscript virker, kan du få en figur til at følge efter musemarkøren, eller flytte sig når du bruger piltasterne på tastaturet. Avancerede spil kræver at du lærer noget programmering men du bliver overrasket over hvor megen hjælp der er at finde, hvis blot du har interessen for det. Adobe har virkelig fokuseret på at gøre programmet let at bruge for alle. Så held og lykke med det.

Lignende Artikler
Mendeley

Mendeley

Få styr på dine referencer ved at anvende Mendeley som er meget mere end blot et referenceværktøj, og så er det endda gratis!
Adobe CC

Adobe CC

Adobe Creative Cloud giver dig adgang til alle Adobes programmer for en fast månedlig ydelse.
Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Billys Billing tilbyder et nemt regnskabssystem, hvor du ikke behøver kende til debet og kredit, men hvor du i stedet opretter fakturaer og regninger.
Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate er den største version af det nye styresystem. Her får du alle funktioner, og det kan alle ting som både home premium og Business systemet kan.
Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6

Photoshop er oprindeligt et værktøj til at redigere billeder. Med CS6 kan du dog, meget mere end det. Du kan tegne, male, ændre størrelse, kopiere, fritlægge og lave om på et hvilket som helst billede, maleri, portræt eller tegning som du skulle have lyst til. Der er også kommet 3d muligheder.
Adobe Dreamweaver CS6

Adobe Dreamweaver CS6

For dem af jer der har prøvet at lave en hjemmeside i Microsoft Notepad, er Dreamweaver et must! Med dreamweaver kan du meget lettere strukturere en hjemmeside og uploade den til din server.
Gratis programmer

Gratis programmer

Søger du nogle gode gratis programmer, så har du nu muligheden for at se hvilke du skal hente, og hvad de kan. Læs denne artikel for mere information.
Gratis programmer

Gratis programmer

Der er mange gratisprogrammer du kan bruge når du laver website. Vi kigger på nogle af dem her, og også på nogle som er meget billige.
Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Vi kigger i denne artikel lidt på de forskellige programmer hvori du kan lave hjemmesider. Vi kigger på Dreamweaver, Flash, Golive, Stones Webwriter og Frontpage.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk