Fladskærme TFT

Fladskærme TFT
TFT skærme eller fladskærme om man vil bliver mere og mere populære og det er ikke uden grund. TFT skærme er nemlig blevet billigere og bedre og de ser jo meget bedre ud end normale skærme.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

TFT skærme er blevet utrolig populære og der regnes med at størstedelen af forbrugerne i løbet af få år vil eje en. Grunden til at fladskærme (TFT) pludselig er kommet rigtigt ind på konsumentmarkedet er at primært at priserne er dalet utroligt meget. Priserne er i nogle tilfælde faldet med op til 80%. I dag kan du derfor få en god fladskærm til kun omkring 1000 for en 17 tommer og omkring 1500 for 19 tommer. Det gør at det pludseligt bliver muligt for de fleste at investerer i en.

Samtidige er kvaliteten og blevet meget bedre og er typisk bedre end på de gamle skærme. Såfremt TFT skærmen har mulighed for at bruge DVI stik så vil dette give den ultimative kvalitet. Her sendes signalerne digitalt og billedet bliver meget flottere.

Når du skal ud og kigge på ny TFT skærm er der mange ting som du skal kigge på. Det går lige fra opdateringshastighed, lysniveau til antal farver, opløsning og kontrast.
Det er derfor en rigtig god ide at læse i fora og lign. inden. Her er oplysninger nemlig næsten altid forholdsvis up-to-date. Alternativt så snak med en som har forstand på det.
Skal du købe større ind kan der være penge at spare uden det går ud over service ved at benytte firmaer som sælger til erhverv kun. Dette kunne f.eks. være www.techshop.dk

Lignende Artikler
Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift - Virtual Reality (VR)

Oculus Rift er sammen med HTC Vive et af de mest populære virtual reality headset (VR headset) man kan få. Vi kigger nærmere på det her.
HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive Virtual Reality headset (VR)

HTC Vive - et af de bedste VR headset på markedet til PC. I denne artikel kigger vi på HTC Vive, Virtual reality spil, og normale spil på VR.
Playstation VR - Virtual Reality

Playstation VR - Virtual Reality

Flere og flere steder er det begyndt at blomstre op med 360 graders virtual reality verdener. og nu er Sony også klar med deres til Playstation 4. 
Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim

I traditionens følger, er Sony nu igen klar med en ny Slim udgave af deres populære Playstation 4 konsol.
Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Efter knap 3 års solid pladsering på markedet er Sony nu klar med en ny og kraftiger udgave af deres Playstaion 4, nemlig den såkaldte Playstation 4 Pro, som ikke udover at være stærkere, også snart vil byde på muligheden for nye spilleoplevelser med deres nye VR - virtual reality.
Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Prisstærke og støjsvage strømforsyninger

Mangler du en effektiv strømforsyning til en ny Gamer PC, eller ønsker du bare at gøre din PC støjsvag? Chill Innovation er en dansk producent af strømforsyninger og tilbyder produkter der er blandt markedets bedste og så er de tilmed billige.

Billig iPhone

Billig iPhone

Søger du en billig iPhone, så læs mere i denne artikel
Vista hardware

Vista hardware

have en ny computer eller opgraderer din gamle, og gerne vil kører Windows Vista, så skal du sørge for at købe vista hardware. Vista hardware er egentlig ikke et ord, men blot en betegnelse for det hardware Windows Vista understøtter

Hardware guide

Hardware guide

Når du skal opgradere din computer med nyt hardware, så er det vigtigt at se dig godt for. Uanset hvad du skal bruge, så bliver der lavet mange modeller. Dette gælder uanset om man kigger efter motherboard, ram, cpu, harddisk, lydkort, dvd brænder, hd brænder, blueray brænder, grafikkort eller andet.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk