Erhvervs webhotel

Erhvervs webhotel
Der findes mange webhotel udbydere til private som kan tilbyde meget billige priser. Disse anbefales dog ikke til virksomheder af undertegnede. Læs hvorfor i denne artikel.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Selvom det også for et firma er attraktivt at vælge webhotel efter prisen, så er dette lang fra klogt. Du får nemlig typisk hvad du betaler for. Kigger man på fora rundt omkring på nettet kan man se at lavpris webhotellerne bliver sablet ned af utilfredse forbrugere. Dette skyldes bl.a. dårlig service som f.eks. at webhotellet aldrig er i stand til at hjælpe og support tiden er utrolig lang. Dette skyldes også ofte at deres servere kører utrolig langsomt (bl.a. fordi de tit lægger flere kunder på end kapaciteten rækker til), er ustabile, er nede i en længere periode og lign. Som privat er det irriterende, men kan overleves. Som firma derimod kan det betyde store problemer og et kæmpe tab i fortjeneste.

Vi anbefaler derfor at du vælger et webhotel som er rettet mod erhvervslivet. Her kunne f.eks. TechShop’s webhotel www.techshop.dk være en oplagt mulighed. Her får du stabile webhoteller med sikkerhedsforanstaltninger som overvågning, lokaler med alarm, brandslukningssystem, air condition (holder server nede i temperatur), dieselgenerator ved strømsvigt, over 3000 mbit internetlinje (backbone) og meget mere. Derudover har de erfaring med programmering og kan derfor altid hjælpe hurtigt med evt. problemer. TechShop sælger kun deres produkter til erhvervslivet hvilket også giver dig en sikkerhed for at du kun kommer på en server med ordentligt indhold.

Har du et andet webhotel eller et billigt i dit firma kan du altid flytte til et bedre og mere sikkert erhvervshotel, hvor servicen også er i top. Det kan normalt gøres til en rimelig pris og der hjælpes gerne med hele flytningen.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk