Billigt webhotel

Billigt webhotel
Hvis du leder efter et billigt webhotel så er det en god ide at læse denne artikel. Her finder du en masse om billige webhoteller og om hvad du bør vælge. Et billigt webhotel kan være en god løsning, men det er det ikke i alle tilfælde

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

 

Billigt webhotel

Hvis du søger et billigt webhotel så er du kommet til det rigtige sted. Vi skriver her lidt om hvordan der kan være så stor forskel i priserne på webhotellerne. Det er der nemlig en grund til.
 

Hvordan bliver webhoteller så billige?

Du har sikkert undret dig over hvordan nogle kan sælge et webhotel til f.eks. 3 eller 5 kr pr måned. Det er der kun et svar på, og det er fordi de har rigtig mange kunder. Det er lækkert for private personer som skal bruge en familie hjemmeside men for alle andre, især firmaer, er det det helt forkerte valg.
 

De dårlige ting ved billige webhoteller

Grunden til dette er at servicen de fleste steder ikke blot er dårlig, men den er nærmest ikke eksisterende, og det er jo egenligt forståligt til den månedspris. Ydermere fyldes serverene ofte så meget op med domæner at de kører langsomt, er nede i perioder og lign. Der er eksempler på servere beregnet til maks 300 domæner hvor der ligger 700 domæner på. Dette betyder at serveren er langsom og at den i perioder med belastning kan være nede.
Endelig så er der ofte et rigtigt dårligt udvalg af servicemuligheder og tillægsproduktmuligheder.
 

Hvilket webhotel skal jeg så vælge?

Skal du lave en privat hygge familieside eller lign, så kan du roligt vælge de billige webhoteller, hvis du ellers kan affinde dig med svaret "Det supportere vi ikke" ved alle de spørgsmål du stiller.
Alternativt kunne et erhvervs webhotel også være en mulighed. Med sådan et har du meget bedre service og mange flere muligheder. De koster typisk fra 20-25 kr og op af.

 

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk