Bærbare computere - billigere og bedre

Bærbare computere - billigere og bedre
Bærbare computere er faldet meget i pris gennem årene og er stadig faldene. I dag kan en notebook fåes fra omkring 3000 kr.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Laptops, bærbare, notebooks eller hvad man ønsker at kalde dem bliver billigere og billigere og samtidige bedre.
 

Hvem har brug for en bærbar

Alle kan bruge en notebook men nogle grupper bør måske overveje det en ekstra gang inden de køber ind. For selvom en bærbar kan købes for 3000 kr så får man langtfra den samme ydelse som ved en stationær pc til 3000 kr.
Bærbare er bedst til folk som skal bruge den til arbejde med officepakken, til skolebrug og lign. Personer som ønsker at spille eller arbejde med store avanceret eller grafiske programmer skal derimod nok overveje en stationær PC. For inden man har fået nok kraft til at kunne spille og stor nok skærm til at lave grafisk arbejde så har prisen rundet de 10.000 kr. Og jo mere hastighed, jo mindre batteritid. På nogle af de helt store computere til 15-20.000 er der kun en batteri tid på ca 1,5-2 timer.

Notebooks er smarte og efterhånden billige, men vælg klogt efter dit forbrug.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk