Bærbar og kontaktperson unge

Bærbar og kontaktperson unge

Ofte er det sådan i dag at en kontaktperson for unge ofte tager computeren/en bærbar i brug når de skal hjælpe den unge ud af f.eks. hashmisbrug. I denne artikel kan du læse lidt om, hvordan en kontaktperson kan hjælpe den unge, ved hjælp af bl.a. computeren som værktøj.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Når de unge kommer ud i hashmisbrug misbrug eller andet og kommer så langt ud at de får en kontaktperson, så er det som regel pga. de keder sig. Det er derfor vigtigt at holde den unge beskæftiget, også når kontaktpersonen ikke kan være der.
 

Bærbar computer til hjælp - kontaktperson medhjælper

Her er en bærbar computer et godt værktøj. Den kan give den unge andre interesser, og være med til at underholde den unge, når  der ikke er en kontaktperson til stede. Samtidige giver den de unge en god mulighed for at lære nogle af de ting som er nødvendige, når de senere skal ud i erhvervslivet.
 

Klarer en bærbar alle problemer?

Til det er der kun et klart svar, og det er nej. Det er stadig meget vigtigt at den unges kontaktperson sørger for, at hjælpe på alle mulige måder. Den bærbare computer skal kun ses som et hjælpemiddel.
 

Personlig rådgiver og ungdomspsykiatri

En personlig rådgiver fra dansk socialrådgiverforening er altid vigtigt at have til den unge, så han/hun  kan hjælpe med f.eks. at komme ud af hashmisbrug. En personlig rådgiver har mulighed at give alt slags rådgivning til den unge, så hashmisbrug kan nedsættes og i sidste ende forsvinde, og ligeledes med vold og kriminalitet, samt andre stoffer. Via ungdomspsykiatri kan den unge ofte også hjælpes. En ungdomskonsulent/personlig rådgiver kan som regel hjælpe med at skaffe ungdomspsykiatri og nogle har også ungdomspsykiatri som en del af virksomheden.

For mere information, så kontakt en ungdomskonsulent/personlig rådgiver/ssp konsulent. Du kan evt. kontakte dansk socialrådgiverforening for at høre mere.

Relaterede ord til denne artikel er:
Personlig rådgiver, ungdomskonsulent, hashmisbrug, kontaktperson unge, ssp, dansk socialrådgiverforening og ungdomspsykiatri.
 

 

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk