At købe en billig bærbar / notebook

At købe en billig bærbar / notebook
Der er to synsvinkler: Enten ønsker du at få en bærbar pc så billigt som muligt (en billig bærbar), eller også ønsker du at få en god bærbar til så fordelagtig en pris som muligt (kvalitetsbærbar, men stadig billig i forhold til indhold)


Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Kvalitet for pengene - kvalitets notebook

En billig bærbar i forhold til kvaliteten, er når du kan få en Dual-Core processor og to GB DDR3 RAM, samt et grafikkort for under 4000 kr (01-11-2007). Hvis det er kvalitet du ønsker, så gør dig allerførst nogle tanker som; ”Hvad er mine minimumskrav?”. For at stille realistiske krav bør du overveje hvad du ønsker at bruge din ’billige bærbar’ til. Skal der spilles krævende spil på den? Hvis ikke er et godt grafikkort unødvendigt. Skal der ses film (over internet) på den? Så må du skaffe en bærbar med et nætværkskort på den høje side af 100Mbit/sekund.

En billig bærbar pc

I Sverige kunne man for nylig købe en bærbar til under 1000 kr. Sagen er at det er blevet almindeligt at forlange at eleverne har en computer til skolearbejdet. Af den grund har et firma skabt den ideelle billige bærbar. Den kan skrive tekster, den kan kommunikere med andre bærbare, og den er BILLIG. Desværre er det ikke rentabelt at bestille en i Danmark. Du risikere at få et svensk tastatur, og post-danmark tager en betydelig sum i fragt.

En billig notebook / laptop kan findes flere steder på nettet, og uanset hvilken slags notebook / laptop du søger, så kan den findes.

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk