Angular.js

Angular.js
Hvis du er imponeret over websites som Lynda, Amazone, Prezi, The Weather Channel, GoPro, iStockPhoto og Stort set alle Googles Websites, så skulle du måske overveje at tage et kig på Angular.js til dit næste programmerings projekt. 

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Angular.js er udviklet af Miško Hevery under sin ansættelse hos Google. Google fik senere hen øjnene op for Miškos ide, og har siden hen arbejdet videre på projektet. 

 

Angular.js er et MVC struktureret Javascript Open-source framework. Ideen med brugen af Angular er at holde en single-page struktur på sin hjemmeside, dette er oftest set blandt webbaseret applikationer. single-page dækker over at der reelt kun er en side, men når brugeren klikker rundt, henter Angular det indhold som skal opdateres på den pågældende side og udskifter det, så det for brugeren kommer til at synes som en ny side, men reelt bare er en manipulation i dommen, som sikre udskiftningen af det nye indhold.

 

Denne struktureringsform anvendes når man ønsker at minimere mængden af data som skal indlæses, både for brugervenlig, udseende og for websitets hastigheds skyld.

Med Angulars MVC struktur, sikre programmørene sig at netop kun det indhold som er nødvendigt at indlæse ved et "sideskift" bliver indlæst, i modsætning til en normal hjemmeside, hvor alt indhold vil blive hentet igen under et sideskift. 

 

Der findes mange online eksempler på Angular.js, og hvis man vil hurtigt igang kan man også finde bunkevis af både gratis og småt betalte tutorials på nettet. 

 

Angular er let at komme igang med, og frameworket kan somsagt hentes gratis fra Googles egen Angular website. 

Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk