Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6
Photoshop er oprindeligt et værktøj til at redigere billeder. Med CS6 kan du dog, meget mere end det. Du kan tegne, male, ændre størrelse, kopiere, fritlægge og lave om på et hvilket som helst billede, maleri, portræt eller tegning som du skulle have lyst til. Der er også kommet 3d muligheder.


Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Klon- og plasterværktøjerne i Photoshop

Dette er to fikse redskaber til at reparere dit billede. Hvis du vil fjerne en bums fra huden på din elskedes bryllupsbillede, så kan du enten vælge plasterværktøjet og køre hen over stedet, eller du kan bruge klonværktøjet og vælge et bart stykke hud du vil male hen over bumsen med. Begge værktøjerne fjerner skarpe overgangslinjer så at ingen kan se at der er blevet ændret i billedet. Vi har tilmed prøvet at fjerne visne blade fra et billede af en græsplæne, og det kan ikke ses at de nogensinde har været der.

 

Fritlægning i Photoshop CS6 PSD filer

Der er et værktøj der fungerer lidt ligesom en skalpel. Du tegner simpelt hen en kant rundt om et eller andet, som du nu frit kan klippe ud og flytte rundt på. På den måde kan du klippe et billede af en ven ud, og sætte det ind i et billede af de arktiske sletter. Når først du har forstået teknikken kan du klippe alverdens ting ud af et billede og sætte dem ind i billeder hvor de aldrig har befundet sig før. Adobe Photoshop CS6 har endda nogle smarte fritlægningsværktøjer som automatisk finder den figur du ønsker at klippe ud. Før i tiden kunne det tage lang tid at markere omridset af det du ville klippe ud.

 

Filtre i Photoshop

En smart ting der er let at lære, er at bruge filtre. Du går op i menulinjen og vælger filtergalleri, hvorfra du kan se alle de forskellige måder Photoshop kan forvandle dit billede på. Du kan for eksempel få dit photo tegnet med akrylmaling eller penselstrøg, så det ligner et maleri, eller du kan ændre lyssætningen i et billede med gråvejr og indsætte en såkaldt ’lens flare’ så det ser ud som om solen glitrer i kameralinsen.

 

God arbejdsglæde og Photoshop tutorials

Der er mange måder at have det sjovt på med Photoshop. Hvad enten du vil lave om i et foto eller du vil tegne dit eget kunstværk med de tusinder pensler du har til rådighed, så er Photoshop et let anvendeligt og professionelt værktøj. Du kan eventuelt sende dine billeder ind til en af de mange konkurrencer der foregår rundt omkring på Internet.
Du kan også finde Photoshop Tutorials rundt omkring på nettet. Photoshop tutorials kan vise dig hvordan man gør forskellige ting. En tutorial er blot en slags guide.

Køb Photoshop billigt

Photoshop kan købes forholdsvis billigt via Adobes hjemmeside. Specielt hvis du er student er der penge at spare.

Lignende Artikler
Mendeley

Mendeley

Få styr på dine referencer ved at anvende Mendeley som er meget mere end blot et referenceværktøj, og så er det endda gratis!
Adobe CC

Adobe CC

Adobe Creative Cloud giver dig adgang til alle Adobes programmer for en fast månedlig ydelse.
Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Billys Billing tilbyder et nemt regnskabssystem, hvor du ikke behøver kende til debet og kredit, men hvor du i stedet opretter fakturaer og regninger.
Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate er den største version af det nye styresystem. Her får du alle funktioner, og det kan alle ting som både home premium og Business systemet kan.
Adobe Dreamweaver CS6

Adobe Dreamweaver CS6

For dem af jer der har prøvet at lave en hjemmeside i Microsoft Notepad, er Dreamweaver et must! Med dreamweaver kan du meget lettere strukturere en hjemmeside og uploade den til din server.
Flash CS 6

Flash CS 6

Adobe laver det kendte program Flash. Vi vil kigge nærmere på Flash CS 6, som er den nyeste version.
Vi vil i artiklen kigge på Flash og tegnefilm, Flash og spil og meget mere.
Gratis programmer

Gratis programmer

Søger du nogle gode gratis programmer, så har du nu muligheden for at se hvilke du skal hente, og hvad de kan. Læs denne artikel for mere information.
Gratis programmer

Gratis programmer

Der er mange gratisprogrammer du kan bruge når du laver website. Vi kigger på nogle af dem her, og også på nogle som er meget billige.
Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Vi kigger i denne artikel lidt på de forskellige programmer hvori du kan lave hjemmesider. Vi kigger på Dreamweaver, Flash, Golive, Stones Webwriter og Frontpage.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk