Adobe Dreamweaver CS6

Adobe Dreamweaver CS6
For dem af jer der har prøvet at lave en hjemmeside i Microsoft Notepad, er Dreamweaver et must! Med dreamweaver kan du meget lettere strukturere en hjemmeside og uploade den til din server.


Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA gratis - Windscribe

Dreamweaver CS6 giver overblik

Hvis man åbner en hjemmeside i for eksempel Notepad, kan det være enormt svært at gennemlæse koden, og finde de rigtige linjeskift. Med Dreamweaver bliver koden pænt struktureret med indrykninger og overskuelige linjeskift. Desuden bliver tekst farvekodet sådan at form-felter med knapper og tekstbokse, for eksempel bliver skrevet med gult, og javascript-kode bliver farvet med rød. På den måde kan man hurtigt se på farven, hvad koden omhandler og hvor langt man er nået i den.

Dreamweaver for designere

En anden stor fordel med Adobe Dreamweaver CS6, er at du slet ikke behøver kende html koden for at lave en hjemmeside/webside. Du kan, ved at vælge dem i værktøjslinjen, hurtigt indsætte billeder, hyperlinks, tabeller, knapper og så videre på din hjemmeside. Hvis du ønsker at teksten skal stå med fed, eller den skal være centreret, så kan du gøre det lige så let som i et tekstbehandlingsprogram. Dreamweaver skriver selv al den komplicerede kode for dig, og sletter den igen hvis du ønsker det.

Dreamweaver holder styr på din server

Hvis du i Dreamweaver angiver navn og kodeord til din hjemmeside, kan du på et hvert tidspunkt uploade dit arbejde til serveren. Du kan vælge mellem at uploade direkte, eller du kan oprette en mappe som testmappe, for at se din hjemmeside før du gør den tilgængelig for resten verden. På den måde kan du hurtigt åbne, redigere og teste alle dine sider, uden at du først skal bruge et andet program som Internet Explorer til at logge dig ind, og downloade de eksisterende filer på serveren. Det kan Dreamweaver gøre for dig i samme øjeblik du tænder programmet.

Lignende Artikler
Mendeley

Mendeley

Få styr på dine referencer ved at anvende Mendeley som er meget mere end blot et referenceværktøj, og så er det endda gratis!
Adobe CC

Adobe CC

Adobe Creative Cloud giver dig adgang til alle Adobes programmer for en fast månedlig ydelse.
Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Nemt og billigt regnskab med BillysBilling

Billys Billing tilbyder et nemt regnskabssystem, hvor du ikke behøver kende til debet og kredit, men hvor du i stedet opretter fakturaer og regninger.
Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate er den største version af det nye styresystem. Her får du alle funktioner, og det kan alle ting som både home premium og Business systemet kan.
Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6

Photoshop er oprindeligt et værktøj til at redigere billeder. Med CS6 kan du dog, meget mere end det. Du kan tegne, male, ændre størrelse, kopiere, fritlægge og lave om på et hvilket som helst billede, maleri, portræt eller tegning som du skulle have lyst til. Der er også kommet 3d muligheder.
Flash CS 6

Flash CS 6

Adobe laver det kendte program Flash. Vi vil kigge nærmere på Flash CS 6, som er den nyeste version.
Vi vil i artiklen kigge på Flash og tegnefilm, Flash og spil og meget mere.
Gratis programmer

Gratis programmer

Søger du nogle gode gratis programmer, så har du nu muligheden for at se hvilke du skal hente, og hvad de kan. Læs denne artikel for mere information.
Gratis programmer

Gratis programmer

Der er mange gratisprogrammer du kan bruge når du laver website. Vi kigger på nogle af dem her, og også på nogle som er meget billige.
Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Programmer til websider - Dreamweaver, Flash mv.

Vi kigger i denne artikel lidt på de forskellige programmer hvori du kan lave hjemmesider. Vi kigger på Dreamweaver, Flash, Golive, Stones Webwriter og Frontpage.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "hjemmesider-og-computer.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor computer, it, mac, mobiler, tablets, hardware, software, websider, kodning, design og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
hjemmesider-og-computer.dk